Seriál o černošském Supermanovi má název a scenáristy

Seriál o černošském Supermanovi má název a scenáristy | Fandíme seriálům
DC
Michael B. Jordan připravuje už druhý projekt s černošským Supermanem.

Ve studiu Warner Bros. vznikají aktuálně hned dva projekty s černoškým Supermanem. Jednak celovečerní film v produkci J.J. Abramse, ale také série pro HBO Max z produkce Michaela B. Jordana.

Podle informací serveru Deadline se bude série jmenovat jednoduše Val Zod, což je jméno dalšího Kryptoňana, který se po zničení rodné planety dostává na Zemi a získává tu nadlidské síly. Dozvídáme se, že scenáristy série budou Darnell Metayer a Josh Peters, dva začínající tvůrci, kteří se zatím nemají příliš čím pochlubit, nicméně brzy od nich uvidíme například příští Transformers. Stále není zřejmé, zda Jordan bude pouze produkovat, anebo se také ujme hlavní role.

Val-Zoda je v komiksech další dítě z Kryptonu, které se po zkáze rodné planety dostává na Zemi (konkrétně na tzv. „Zemi 2“). Velkou část svého života stráví odříznutý od světa, často uzavřený ve svém záchranném modulu. V něm z něj záznamy jeho rodičů vychovají velkého pacifistu, zároveň ale kvůli odříznutí od světa trpí vážnou agorafobií (strach z otevřených prostor) a teprve se musí naučit ovládat své síly.

Foto je ilustrační

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

ukulelembo | 27.10.2021 16:30
Další z projektů, který se Warnerům nehodí do krámu. Proto tyto informace nebyly na Fandomu a dostáváme je pouze pokoutně teď. Stejný důvod proč se projekt prozatím vyvíjí pouze pro HBO MAX. Zákulisní prognóza je však taková, že po dokončení mergeru Warnerů s Discovery, Val-Zodův projekt zamíří spíš do kin. A co se Abramsova projektu týče, ten má naopak budoucnost krajně nejistou.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest