Vetřelec: Chystaný seriál bude mít netradiční hrdinku

Vetřelec: Chystaný seriál bude mít netradiční hrdinku | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Vetřelčí fascinace umělými lidmi se posouvá na další úroveň.

O novém seriálovém zpracování Vetřelce toho víme stále jen málo. Novinku připravuje Noah Hawley, autor seriálů Fargo a Legion a děj bude zasazený na Zemi. Teď se díky serverům The Illuminerdi a AVP Galaxy dozvídáme alespoň to, na jaké dvě postavy se můžeme těšit.

První z nich je vlastně je ještě celkem obyčejná. Do role Hermita se hledá třicátník libovolné etnicity, který by typově měl připomínat Domhnalla Gleesona. Hermit slouží jako medik v armádě. Co je na Hermitovi zajímavé, je jeho sestra Wendy. Hermit se domníval, že je Wendy mrtvá, že zemřele při jakémsi experimentu. Později ale zjišťuje, že její vědomí bylo přeneseno do syntetického těla. Do role se hledá někdo, kdo zvládne akční scény a zároveň má smysl pro humor. Typově by mělo jít o někoho, jako je Danai Gurira.

Ve světě Vetřelce už jsme potkali vyspělé umělé inteligence, myslící androidy, mutanty, hybridy či klony. Android s uploadovaným lidským vědomým bude další zajímavá postava do mozaiky příběhů o lidskosti vystavené tváří v tvář něčemu tak nelidskému, jako je Vetřelec.

Nová série se nebude soustředit na Ellen Ripley. Má se vydat novým směrem, ale diváci stále mají poznat, že je součástí vetřeleckého světa. Děj bude zasazený na Zemi a oproti předchozí příběhům, jež byly vždy izolované na konkrétní místo, se vyprávění daleko více otevře. Seriálu bychom se měli dočkat snad v roce 2023.

Foto je ilustrační - filmový Vetřelec

Zdroje: The Illuminerdi, AVP Galaxy

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Vetřelec

25.05.1979 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest