Ztraceni ve vesmíru 3: Sci-fi od Netflixu vypadá v traileru epicky

Ztraceni ve vesmíru 3: Sci-fi od Netflixu vypadá v traileru epicky | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Na třetí řadě vesmírné odysey se rozhodně nešetřilo.

V roce 2018 přinesl Netflix divákům moderní remake sci-fi seriálu Ztraceni ve vesmíru z roku 1965, který pojednává o rodině Robinsonových, kteří se vypravili kolonizovat vesmír. Moderní zpracování je oproti původnímu výrazně akčnější a výpravnější, rodina se pokouší přežít a ochránit Alphu-Centauri před robotickou invazí.

Příběh třetí a závěrečné řady začíná přesně tam, kde skončila druhá řada. Členové rodiny jsou rozdělení na opačných koncích galaxie a oficiální synopse říká: „Ve třetí a poslední řadě Ztracený ve vesmíru je v sázce víc než kdykoliv předtím. Schopnost přežít bude u Robinsonových otestována na maximu. Po tom, co byli rok uvěznění na záhadné planetě, musejí Judy, Penny, Will a Robot vést 97 mladých kolonistů při náročné evakuaci. Jsou však odkryta tajemství, jež změní jejich život jednou pro vždy. Souběžně John a Maureen (společně s Donem) bojují s obrovskými překážkami, aby se znovu shledali se svými dětmi. Robinsonovi zápolí nejen s tím, že jsou ztracení, ale také odtržení od svých milovaných. A při tom se musí utkat s dosud největší mimozemskou hrozbou.“

Nově zveřejněný trailer vypadá minimálně po vizuální stránce fenomenálně, je vyloženě narvaný efekty. Showrunner Zack Estrin pro nás má připravených závěrečných osm epizod, které vše rozuzlí. V hlavních rolích vystupují Maxwell Jenkins, Parker Posey, Toby Stephens, Molly Parker, Mina Sundwall, Taylor Russell a Ignacio Serricchio. Netflix finální řadu přinese 1. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest