Finding Magic Mike: Show, co dělá z chlapů striptéry – pusťte si trailer

Finding Magic Mike: Show, co dělá z chlapů striptéry – pusťte si trailer | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit další 3 obrázky
Po vzoru snímku Bez kalhot vznikla reality show, která hledá toho nejlepšího striptéra.

Filmy Bez kalhot (Magic Mike) asi není třeba představovat. Parta (polo)nahých svalovců v čele s Channingem Tatumem dělá svlíkace-tanečními čísly radost všem, kdo jsou na chlapy. První film byl spíš pochmurným dramatem ze striptérského prostředí, dvojka pro změnu jela na zvláštní feel good vlně, kde najednou mezi pány bylo téměř všechno sluníčkové a hlavní bylo rozdávání radosti striptýzem.

I nová reality show chce především rozdávat radost. Oficiální synopse říká, že Finding Magic Mike (dříve The Real Magic Mike) vezme deset obyčejných chlapů, kteří „ztratili své kouzlo“ a pošle je do výcvikového studia, kde se připravují na své výstupy členové sboru putovní show „Magic Mike Live“. Během výcviku desítka pánů odhalí nejen svou duši a naučí se předvádět odvážná a sexy taneční čísla. Jeden z nich bude korunovaný jako „skutečný Magic Mike“ a odnese si peněžní cenu.

Série vzniká pro HBO Max a bude uvedena 16. prosince (uvidíme, zda ji převezme i české HBO Go). Vzniklo celkem 7 epizod, producenty jsou tvůrci původního Bez kalhot, tedy Channing Tatum, Steven Soderbergh a Gregory Jacobs. Roli „mentora“ dostal v pořadu herec Adam Rodriguez (Kriminálka: Miami), na choreografii pracovala Alison Falk, jež stejnou úlohu zastávala i u filmového Bez kalhot. Mezi porotci se prostředají kupříkladu Whitney Cummings, Nikki Glaser, Robin Thede, Nicole Scherzinger nebo Amanda Seales.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest