Peacemaker: V nové upoutávce se John Cena opírá do Aquamana

Peacemaker: V nové upoutávce se John Cena opírá do Aquamana | Fandíme seriálům
HBO
Pokračování Sebevražedného oddílu už se blíží. A svalnatý superhrdina už nedokáže mlčet.

13. ledna dorazí na HBO nový seriál Peacemaker, jenž přímo navazuje na Sebevražedný oddíl. Bývalý wrestler John Cena se tu vrací v titulární roli Peacemakera, nadutého svalovce, který v letním celovečeráku zradil svoje parťáky Z pohledu diváků tak vlastně nakonec působil jako antagonista, on sám však tehdy pouze poslouchal příkazy shora a svoje pokřivené svědomí. Následně se mu tak poštěstilo, že nemusel nastoupit do vězení, ale dostane příležitost vyrazit na další mise.

V nové upoutávce jej sledujeme v úvodu seriálu v nemocnici, kde už to nemůže vydržet a musí se místnímu uklízeči svěřit, kdo ve skutečnosti je. Jak v upoutávce můžete sami vidět, Jamil o Peacemakerovi žádné valné mínění nemá a ten zase nechápe, co je tak úžasného na Aquamanovi.

Peacemaker je seriálový spin-off celovečerního snímku Sebevražedný oddíl, kde se John Cena vrací jako Peacemaker, samozvaný superhrdina, který tak silně věří v mír, že je ochotný pro něj vraždit. Hlavní tvůrčí osobností je James Gunn, v hlavních rolích vystupují John Cena, Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Freddie Stroma a Chukwudi Iwuji. První epizoda bude uvedená na HBO Max 13. ledna 2022.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest