Fleishman Is in Trouble: Vysněný single život změní v thriller zmizení exmanželky

Fleishman Is in Trouble: Vysněný single život změní v thriller zmizení exmanželky | Fandíme seriálům
Sony Pictures Releasing
Jesse Eisenberg v nové minisérii doufá, že konečně začne život snů, ale vše se změní v chaos, sebezpytování a detektivní hledání.

Jesse Eisenberg má čuch na role nervozních protagonistů, kteří často nějakým zajímavým způsobem konfrontují soudobý přístup k maskulinitě, jedinci a egu. Vzpomeňte si na Sociální síť, Dvojníka nebo Umění sebeobrany. Teď se připojil k dalšímu zajímavému projektu, kde se ústřední postavě obrátí zajeté pořádky vzhůru nohama.

V minisérii Fleishman Is in Trouble (Fleishman je v maléru) hraje Jesse ústředního Tobyho Fleishaman. Čtyřicátníka, který po rozvodu začíná opět randit. Objeví svět seznamovacích aplikací, plně se do něj ponoří a zjišťuje, že je o něj daleko větší zájem, než byl mezi ženami před tím, než se seznámil se svojí bývalou. Na úspěšného muže z Manhattanu čeká jeho první single léto za mnoho dekád, ale všechny plány mu naruší záhadné zmizení jeho exmanželky Rachel.

Tobymu zůstávají na krku jejich společné děti a problémy se začínají vršit. Najednou je z něj táta na plný úvazek snaží se vypátrat, kam Rachel zmizela a kdy (a zda) se vrátí, znovu se setkává se starými přáteli, v nemocnici kde pracuje se potýká s dlouho očekávaným přechodem na vyšší pozici a k tomu se pokouší randit. Aby toho nebylo málo, tak si Fleishman brzy uvědomí, že aby zjistil, co se s jeho ženou vlastně stalo, bude sám sobě muset odpovědět na to, proč se jejich manželství vůbec rozpadlo.

Vypravěčkou příběhu je Libby, Tobyho dávná dobrá kamarádka, se kterou během let ztratil kontakt. Teď se spolu s ní (a dalšími přáteli) Toby opět dává do řeči, když se domnívá, že teď na to má konečně čas. Libby dříve pracovala v pánském časopise, v poslední době ale úplně opustila autorskou kariéru, aby se mohla plně soustředit na roli mámy v domácnosti. Libby ztvární Lizzy Caplan (Mystérium sexu, Castle Rock).

Minisérie adaptuje stejnojmennou románovou předlohu od Taffy Brodesser-Akner. Ta se zároveň stala hlavní scenáristkou a producentkou minisérie, která primárně vzniká pro FX (Hulu).

Foto je ilustrační - Jesse Eisenberg ve filmu Sociální síť

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest