Ledová archa 3: Upoutávka láká na další návrat do mrazivé pustiny

Ledová archa 3: Upoutávka láká na další návrat do mrazivé pustiny | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit další 4 obrázky
Zbytky lidstva dále obíhají kolem světa na palubě vlaku. Někde se začíná oteplovat.

Seriál Ledová archa (Snowpiercer) vychází z celovečerního filmu Park Chan-wooka a původní komiksové série Le Transperceneige. Kritici televizní zpracování nijak nadšeně nepřijali, ale seriál měl na stanici TNT dobrou sledovanost, a tak byly postupně objednány další dvě řady. Ta druhá byla uvedena letos na konci jara, třetí se dočkáme příští rok. Vysílání začíná 24. ledna.

V závěru druhé řady se vlak rozdělil na dva. Jeden hlavní, kde tvrdou rukou vládne diktátor Wilford (Sean Bean) a menší, „pirátský“ vlak, kde můžeme najít velkou část hrdinů v čele s Laytonem (Daveed Diggs) a Ruth (Alison Wright). Laytonovi spojenci se snaží najít ztracenou Melanie (Jennifer Connelly) a teplé místo na zeměkouli, kterému se přezdívá „Eden“.

Zveřejněná upoutávka při pohledu zvenčí naznačuje, že seriál zřejmě pořád má větší ambice, než rozpočet, tak jako v úplných začátcích. Diváci, které dosud Snowpiercer nepřesvědčil, se asi ke sledování zlákat nepodaří ani tentokrát, skalní příznivci snad dostanou to, co od třetí řady očekávají.

Dále hrají Rowan Blanchard, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Archie Panjabi, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand, Mike O’Malley, Chelsea Harris a Steven Ogg. Hlavním scenárisou je Greame Manson. Seriál už byl schválený také pro 4. řadu. Pro vysílání v Česku jej nakupuje Netflix.

Podklady a foto: TNT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest