Ozark: Trailer 4. řady posílá všechny postavy do horoucích pekel

Ozark: Trailer 4. řady posílá všechny postavy do horoucích pekel | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Co začalo jako „nevinné“ praní špinavých peněz, se mění v otevřenou mafiánskou válku.

Oblíbený mafiánský seriál Ozark se vrátí s novými epizodami už 21. ledna. Tehdy Netflix nabídne divákům první polovinu čtvrté série, která je zároveň poslední a seriál uzavře. Po několika kratičkých teaserech byl zveřejněný masitý trailer, který nám 4. řadu představuje blíže. A bude to mela.

Zatímco dosavadní řady pomaličku přitápěly pod kotlem a většinou jsme se pohybovaly v oblasti nebezpečí, s příležitostnými explozemi násilí, v závěrečné sérii to vypadá, že už půjdeme z maléru do maléru. Ve hře je FBI, mexický kartel má na Byrdovi zásadní požadavek, Darlene (Lisa Emery) je připravená rozjet vlastní operaci, Ruth (Julia Garner) jde proti Byrdovým, z mladého Jonaha (Skylar Gaertner) se klube další hráč na scéně na každém rohu jsou střelné zbraně a exploze. Bude s podivem, pokud z téhle šlamastiky vyjdou nakonec všichni protagonisté živí.

Ozark pojednává o rodině Byrdových, kteří ze dne na den opustí svůj dosavadní život ve velkoměstě a odstěhují se do ospalé dovolenkové lokality v Missouri, kde hlava rodiny začne prát špinavé peníze z drogového byznysu, aby rodinu ochránil před nebezpečnými mafiány, se kterými se ve svojí chamtivosti a naivitě spolčil. Autory seriálu jsou Bill Dubuque a Mark Williams, hlavním scenáristou je Chris Mundy. Jason Bateman krom ztvárnění hlavní role také seriál produkuje a zrežíroval stěžejní epizody. Dále hrají Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Damian Young, Felix Solis, Jessica Frances Dukes. Datum premiéry první části 4. řady je stanoveno na 21. ledna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest