Peacemaker dorazí už zítra, zrekapitulujte si dosavadní děj

Peacemaker dorazí už zítra, zrekapitulujte si dosavadní děj | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Jeden z herců byl přeobsazený v průběhu natáčení a závěrečná salva videí láká na premiéru nové DC série.

Už to nebude dlouho trvat a fanoušci Jamese Gunna, Sebevražedného oddílu a Johna Ceny se dočkají pořádné porce zábavy. Ve čtvrtek, 13. ledna v dopoledních hodinách našeho času budou zveřejněny první tři epizody seriálu Peacemaker, který přímo navazuje na události loňského snímku Sebevražedný oddíl. České HBO Go zatím oficiální termín premiéry bohužel neudává, pouze máme informaci z loňského října, že se s nasazením seriálu na HBO Go počítá na letošní rok.

Pojďme si čekání zpříjemnit alespoň poslední porcí zajímavostí a upoutávek. Tak především, rozhodně se máme na co těšit – Recenze seriálu jsou opravdu pozitivní. Na agregátoru Rotten Tomatoes je jich 90% kladných a průměrná známka je 7,3 z 10. Co dalo seriálu vzniknout? Režisér a scenárista James Gunn prozradil, že si s představitelem Peacemakera Johnem Cenou při natáčení filmu Sebevražedný oddíl opravdu rozuměli, proto se s chutí domluvili na další spolupráci, když příležitost vyvstala.

Minisérie nám ukáže, že i když je samozvaný „hrdina“ Peacemaker extrémně problematická figura, není to člověk prohnilý skrz naskrz a kdo ví, třeba dostane šanci se vykoupit. Příležitost k tomu bude mít v rámci nové mise organizace A.R.G.U.S., která jej pro svou příští operaci potřebuje jako zabijáka. V týmu se Cenův antihrdina znovu setkává se svými předchozími šéfy z časů Sebevražedného oddílu – s Harcourt (Jennifer Holland) a Economosem (Steve Agee). Tým vede Murn (Chukwudi Iwuji) a ke skupině se přidává ještě novicka Adebayo (Danielle Brooks). Právě zvláštní přátelství s Adebayo, ženou, která by snad ani nemohla mít odlišnější názory, než Peacemaker, je podle Gunna srdcem celého příběhu. A klíčovými postavami jsou také Peacemakerův nesnesitelný otec (Robert Patrick) a jeho známý z dětství, který by chtěl být superhrdinou a jeho přítelem. Říká si Vigilante a hraje jej Freddie Stroma.

Je přitom zajímavostí, že postavu původně hrál Chris Conrad (seriál Patriot). Ten spolu se zbytkem obsazení postavu představoval v pěti a půl epizodách, ale postupně se podle Gunna ukázalo, že oba mají na ztvárnění postavy výrazně odlišný pohled a ani se nezdálo, že by Conrad chtěl v sérii dlouhodobě vystupovat. Proto bylo rozhodnuto, že jej přeobsadí Stroma a všechny jeho dosavadní scény byly zpětně přetočeny.

A když už je řeč o dlouhodobém vystupování, v rozhovoru pro Screen Rant Gunn uvedl, že si s herci tak strašně sedli, že by s opravdu velkou chutí chtěli natočit pro Peacemakera druhou sérii. Herci jsou podle Gunna opravdu skvělí a už se nemůže dočkat, až s nimi bude opět spolupracovat. S Chukem Iwujim si dokonce sedli natolik, že jej Gunn okamžitě obsadil do jedné z klíčových rolí právě natáčených Strážců Galaxie 3.

Na závěr si ještě přehrajte závěrečnou porci upoutávek, která byla k seriálu zveřejněná. Čeká vás shrnutí dosavadního děje, konkrétní scény z filmu a představení jednotlivých postav.

Peacemaker je seriálový spin-off celovečerního snímku Sebevražedný oddíl, kde se John Cena vrací jako Peacemaker, samozvaný superhrdina, který tak silně věří v mír, že je ochotný pro něj vraždit. Hlavní tvůrčí osobností je James Gunn, v hlavních rolích vystupují John Cena, Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Freddie Stroma a Chukwudi Iwuji. První epizoda bude uvedená na HBO Max 13. ledna 2022.

Foto: HBO

Zdroje: ET Online, Screen Rant I, II, HBO Go

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest