Treason: Představitel Daredevila v nové špionážní sérii od Netflixu

Treason: Představitel Daredevila v nové špionážní sérii od Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Thriller plný špehů je označovaný jako mix nedávného hitu Bodyguard a románů Johna le Carré.

Pokud si potrpíte na špionážní příběhy, tak by vás Netflix mohl potěšit chytanou novinkou Treason. Ta je přirovnávána k nedávnému seriálovému hitu Bodyguard (kde Richard Madden rozkrýval teroristické spiknutí v britské politice) a k příběhům Johna le Carré. Řada románů ceněného špionážního autora byla zfilmována, tudíž jste od něj mohli vidět dobře hodnocené kusy jako Nepohodlný, Jeden musí z kola ven, Nejhledanější muž, případně seriály Noční recepční či The Little Drummer Girl. Kombinace le Carrého hloubavosti se stylovostí Bodyguarda zní opravdu atraktivně, tak snad se novinka vydaří.

Protagonistou série Treason (Vlastizrada) je Adam Lawrence, kterého vycvičila MI6 a vypadá to, že jeho kariéra je jasně nalinkovaná. Když se ale z ničeho nic objeví Kara, ruská špionka, se kterou Adama pojí komplikovaná minulost, začne jej dohánět jeho dřívější život. Lawrence začíná zpochybňovat všechny aspekty svého současného života a mezi ním, Karou a jeho manželkou Maddy vzniká napjatý trojúhelník. Všichni tři se navzájem snaží odhalit tajemství jeden druhého, proplout politickými a diplomatickými vztahy a přitom si uchovat co nejvíc ze svých osobních životů a přízeň těch, kteří jsou jim nejbližší.

O hlavní role se podělili představitel Daredevila Charlie Cox, Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Oblivion) a Oona Chaplin (Hra o trůny). Hlavním scenáristou a jedním z producentů je Matt Charman, který byl nominovaný na Oscara za Spielbergův Most špiónů. Režíruje Louise Hooper, která zatím natočila několik epizod Zaklínače, případně chystaného Sandmana.

Foto je ilustrační: Charlie Cox v Netflix seriálu Daredevil

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest