Archive 81: Jak to vypadá s pokračováním

Archive 81: Jak to vypadá s pokračováním | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Mysteriózní série od Netflixu měla otevřený konec. Tvůrci se zodpovězením otázek počítají.

Volná adaptace stejnojmenného podcastu Archive 81 vypráví příběh archiváře Dana Turnera (Mamoudou Athie), který byl pověřen úkolem zrestaurovat několik kazet z devadesátých let. Mezi nimi se objeví i záznamy natočené dokumentaristkou Melody Pendras (Dina Shibabi), která v roce 1994 zkoumala záhadný kult v jedné z amerických bytovek. V průběhu práce se mezi Danem a Melody odkryje zvláštní pouto a mladý archivář se tak rozhodne, že musí Melody nejen vypátrat, ale i zachránit.

I přes otevřený konec první série, nebylo zatím pro show potvrzeno pokračování. Nicméně hlavní producentka seriálu Rebecca Sonnenshine se v rozhovorech rozpovídala o svých vizích pro další díly. “Měli jsme v plánu pokračovat, vždycky přemýšlíme o další sérii,” řekla pro Entertainment Weekly. Dle jejích slov se konkrétně o druhé sérii Archive 81 začali všichni bavit hned po ukončení natáčení té první a doufají, že budou mít dost štěstí a dostanou zelenou.

Podcast, který je předlohou, utáhl tři série a tak má jeho televizní variace příběhově ještě co dohánět. Je tu třeba otázka, kdo je zodpovědný za požár, který zabil Danovu rodinu. “A my rozhodně víme kdo to byl a o tom bude druhá série,” vyjádřili se již dříve producenti. Ve vzduchu visí taky vztah Samuela, lídra kultu, a Virgila, milionáře, který si najal Dana na zrestaurování kazet. “Samuel je stále velkou částí příběhu,” popisují tvůrci show, “je to jeden z vrcholů další sezóny a my víme co s ním máme v plánu.”

I v případě další série by se mělo do hry opět zapojit používání “found footage” materiálu, ovšem v trochu jiné formě. Hlavně v případě Dana, který je nyní zaseknutý v 90. letech a měl by nějakým způsobem komunikovat s lidmi v přítomnosti...

Archive 81 s Mamoudou Athiem a Danou Shibabi můžete na Netflixu sledovat právě teď.

Foto: Netflix

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest