Na Disney+ vzniknou animované série s X-Meny, Spider-Manem nebo Grootem

Na Disney+ vzniknou animované série s X-Meny, Spider-Manem nebo Grootem | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 12 obrázků
Streamovací služba Disney+ nabídne řadu animovaných komiksových sérií od Marvelu.

Propojený komiksový svět Marvelu se rozrůstá o řadu nových seriálů. Vedle provázaných hraných sérií ze světa MCU se diváci streamovací služby Disney+ mohou těšit také na animované X-Meny, Spider-Mana nebo Groota. Kromě novinek se diváci dočkají i druhé sezóny antologického What If…? Předběžné datum premiéry prozatím oficiálně oznámeno nebylo, ale předkládáme, že k uvedení dojde do konce letošního roku.

Diabolical: Animovaný spin-off The Boys je za rohem, podívejte se na upoutávku
 

X-Men 97

Nejzajímavějším oznámeným titulem jsou X-Meni, kteří navážou na animovanou sérii z 90. let. Seriál X-Men se vysílal na stanici Fox Kids v letech 1992 až 1996 a měl celkem pět sérií. Disney+ na seriál naváže titulem X-Men 97, který dorazí na streamovací platformu během příštího roku. Animovaný seriál tak bude prvním počinem ze světa X-Menů od Disneyho. Předešlé filmy a seriály měla na starosti filmová společnost FOX, kterou Disney odkoupil v roce 2019.

Série X-Men 97 by měla příběhově navázat na seriálového předchůdce. Dokonce se vrátí i řada původních dabérů. Jmenovitě Cathal J. Dodd (postava Wolverina), Lenore Zann (Rogue), George Buza (Beast), Adrian Hough (Nightcrawler), Christopher Britton (Mr. Sinister), Catherine Disher (Jean Grey), Alison Sealy-Smith (Storm) a Alyson Court (Jubilee). Dále se vrátí i původní scenáristé Eric Lewald a Julia Lewald, kteří společně pracovali i na sérii Chip a Dale. Všechny řady původního animovaného seriálu jsou dostupné na službě Disney+, která má už letos vstoupit na náš trh.

Disney
X-Men

Spider-Man: Freshman Year

Dalším kresleným seriálem bude Spider-Man: Freshman Year, který by měl vzdát hold prvním komiksovým sešitům se Spideym. Scenáristou a výkonným producentem projektu je autor animovaných seriálů pro děti Graig od potoka, Glitch Techs nebo Amphibia Jeff Trammell. Seriál zatím nemá oznámené datum premiéry. Zatím není jasné, zda Spideyho nadabuje Tom Holland nebo někdo jiný. Podle jistých náznaků by se nicméně Holland podílet mohl a seriál by mohl pojednávat o tom, co jeho Peter Parker prožíval, než potkal Tonyho Starka.

Disney
Spider-Man: Freshman Year

I Am Groot

Ještě před tím, než dorazí do kin třetí Strážci galaxie dostane svůj vlastní seriál roztomilý Baby Groot. Výkonným procentem titulu I Am Groot je režisér Strážců galaxie James Gunn. Zatím není zřejmé, zda se dabingu titulní postavy opět ujme Vin Diesel. Ve filmech Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame Groot dorostl do náctileté podoby, ovšem úvodní logo seriálu s malým Grootem dává tušit, že v seriálu uvidíme spíše verzi roztomilého dřeváka z druhých Strážců galaxie.

I Am Groot by měl mít krátkometrážní epizody kolem deseti minut. Třetí Strážci galaxie mají stanovené datum premiéry na začátek května příštího roku. Ještě předtím dorazí na Disney+ vánoční speciál The Guardians of the Galaxy: Holiday Special a zmiňovaný seriál I Am Groot. Přesné datum premiéry pro oba tituly zatím oznámeno nebylo, ale oba by se na Disney+ měly objevit do konce letošního roku.

Disney
I Am Groot

Marvel Zombies

U Disneyho zřejmě byli velmi spokojení s ohlasy na pátou zombie epizodu ze série What If, jelikož byl potvrzen animovaný seriál Marvel Zombies. Zatím není jasné, zda se bude jednat o stejný alternativní vesmír, ve kterém na Zemi propukla zombie apokalypsa, jako ve What If. Stejně tak prozatím nebylo oznámeno datum premiéry.

Disney
Marvel Zombies

Níže se můžete podívat na původní intro k seriálovým X-Menům, které provázelo dětství generace narozené v 90. letech. V galerii pod článkem si můžete prohlédnout animovanou podobu Wolverina a dalších hrdinů ze seriálu.

Zdroje: Collider I, II, III, IV, V

Foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest