Šéfka: V nové kriminálce Novy bude vyšetřovat vraždy Kateřina Winterová

Šéfka: V nové kriminálce Novy bude vyšetřovat vraždy Kateřina Winterová | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 5 obrázků
Stanice Nova uvede na jaře nový krimi seriál s Kateřinou Winterovou v hlavní roli.

Jaro na Nově bude ve znamení deváté sezóny Tvoje tvář má známý hlas, dalších sérií reality show Výměna manželek nebo Malé lásky a také páté řady krimi Dáma a král. Vyjma pokračování kriminálky s Terezou Hofovou (Jako letní sníh) uvede Nova i zcela nový krimi seriál se silnou ústřední hrdinkou. V krimi Šéfka se role vyšetřovatelky zhostila Kateřina Winterová (Případ pro exorcistu).

Česká televize si na jaro přichystala šest nových seriálů a minisérií
 

Stejně jako aktuální Odznak Vysočina i Šéfka se nebude zabývat pouze epizodními vraždami. Kromě vyšetřování zločinů je seriál i o silných osobních příbězích hlavních postav. Seriál má deset dílů a bude vysílán o sobotních večerech. Vyjma majorky Karly Langerové (Kateřina Winterová) tvoří detektivní tým kapitán Richard Čech (Jan Holík) a kapitán Jan Trunpeta (Petr Konáš).

Karla se vyjma vyšetřování vražd snaží objasnit případ smrti svého manžela, bývalého policisty, který byl zastřelen ve službě. To spustí řetězec událostí, jenž nakonec ovlivní osudy všech v jejím okolí. Ve vedlejších rolích se představí Jan Čenský (Ordinace v růžové zahradě), Stanislav Majer (Osada) či Tereza Richtrová (Zrádci). Za scénářem stojí Hana Wlodarczyková (Božena), Robert Geisler (Prezident Blaník) a Tomáš Končinský (Doktor Martin).

Nova
Kateřina Winterová v seriálu Šéfka

Foto a podklady: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Konečný | 01.02.2022 13:36
Další zbytečná takzvaná kriminálka, v Česku se vraždí jako na běžícím páse, někdy i morbidní rituální mordy, v čele kriminalistky, některé máchají i pistolí, naprosto scestná témata, služebny, že by se tu styděla i CSI Miami, všude výslechovky s průhledným zrcadlem, v důležitém okamžiku pokaždé posune děj mobil, zlaté filmy za bolševika s Hoegrem, Valou a dalšími herci, kteří nevypadají jako produkt bulharské kinomatografie. kdyby se "tvůrci: zeptali policajtů, jak to u nich chodí, to by čučeli
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest