Pán prstenů: Co odhalila nová série plakátů a kdy uvidíme trailer

Pán prstenů: Co odhalila nová série plakátů a kdy uvidíme trailer | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 23 obrázků
Celkem 23 plakátů poodhaluje sérii The Lord of the Rings: The Rings of Power.

V lednu jsme se dozvěděli, že nový seriál ze Středozemě se bude oficiálně jmenovat The Lord of the Rings: The Rings of Power. Tedy Pán prstenů: Prsteny moci. Teď vyšlo najevo, že v noci z neděle na pondělí bude během amerického Super Bowlu zveřejněný vůbec první teaser trailer.

Ještě než se dočkáme nové upoutávky, namlsala platforma Amazon Prime Video fanoušky plnou třiadvacítkou plakátů, které jemně poodhalují jednotlivé postavy, které v seriálu potkáme. Všechny plakáty si můžete prohlédnout dole v galerii. U jednotlivých plakátů se také dočtete něco málo o tom, co se z nich dá vydedukovat.

Série Pán prstenů: Prsteny moci spojují všechny podstatné příběhy druhého věku Středozemě: Ukování prstenů, nástup temného Pána Saurona, epický příběh Númenoru a poslední alianci Elfů a lidí. Dosud diváci na plátně viděli pouze příběh jednoho prstenu. Ale než byl jeden, bylo jich mnoho. Vyprávění začne v čase relativního míru a představí příběh širokého obsazení postav, jak nových, tak i známých, které se musejí vypořádat s obávaným návratem zla do Středozemě.

Showrunnery seriálu Pán prstenů jsou JD Payne a Patrick McKay, úzce s nimi spolupracuje i Bryan Cogman. Úvodní epizody točí J.A. Bayona. Do jednotlivých rolí zatím byli obsazeni Maxim Baldry, Ema Horwath, Markella Kavenagh, Morfydd Clark, Joseph Mawle a Robert Armayo. Clark hraje mladou Galadriel, Mawle záporáka, Armayo mladého hrdinu. Premiéra první řady je naplánována na 2. 9. 2022.

Foto: Amazon

Zdroje: The Hollywood Reporter, The One Ring

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

arivista | 10.02.2022 11:55
Čarodějové přišli do Středozemě až ve 3. věku, takže na fotkách by správně žádní z 5 čarodějů být neměli... A předchůdci Hraničářů byli lidé ze severního království Arnoru, resp. jeho nástupnických říší kteří se stali Hraničáři právě proto, že ty říše jedna po druhé zanikly. Takže ani ti nemají v seriálu z 2. věku co dělat, pokud úplně nepřekope celou historii Středozemě.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest