Gaslit: Je tady první upoutávka na minisérii o aféře Watergate se Seanem Pennem

Gaslit: Je tady první upoutávka na minisérii o aféře Watergate se Seanem Pennem | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit dalších 11 obrázků
K nepoznání namaskovaný Sean Penn a Julie Roberts si zahráli v minisérii o aféře Watergate, podívejte se na ukázku a první fotografie.

Stanice Starz odhalila první upoutávku a sérii fotografií k ambiciózní minisérii Gaslit o aféře Watergate. Série přiblíží příběhy jak Nixonových podřízených, kteří podněcovali i se přímo podíleli na zločinu, až k interním informátorům, kteří zapříčinili že se prohnilé praktiky dostaly na světlo světa. Gaslit je založený na podcastu Slow Burn od serveru Slate, jehož první řadu vyvinul Robbie Pickering (Mr. Robot) coby moderní podání událostí Watergate.

Iveta: Počátky kariéry Ivety Bartošové představí minisérie z dílny Voyo
 

Ústředními postavami jsou generální prokurátor prezidenta Richarda Nixona John N. Mitchell a jeho manželka a populární celebrita z Arkansasu Martha Mitchell. Manželský pár ztvární držitelé Oscara Sean Penn (Milk) a Julia Roberts. Navzdory tomu, že je Martha úzce spojena s Nixonem, je první osobou, která veřejně zaznamenala Nixonovo zapojení do nechvalně známého skandálu Watergate. Nixon proti ní obratem spustil pomlouvačnou kampaň.

Ve vedlejších rolích se představí Dan Stevens, Betty Gilpin (GLOW), Shea Whigham (Homecoming), Darby Camp (Sedmilhářky) nebo Allison Tolman (Fargo). Na televizní podobě pracoval tvůrce již zmíněného podcastu Robbie Pickering spolu se scenáristkou Amelií Gray (Mr. Robot). O režii se postaral Matt Ross. Osmidílný Gaslit si odbyde premiéru 24. 4. V galerii pod článkem najdete sérii promo fotografií.

Zdroj: ComingSoon

Foto: Starz

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest