Patrola: Drsná policejní akce se dočká seriálového zpracování

Patrola: Drsná policejní akce se dočká seriálového zpracování | Fandíme seriálům
Open Road Films
Zobrazit další 2 obrázky
Ostřílený David Ayer posílá svoji látku do televize.

Produkční společnost Fox Entertainment si objednala scénář pro pilotní (testovací) epizodu seriálu Patrola (End of Watch). Pokud firma bude spokojená, začne se točit i vlastní seriál. Námět vychází přímo ze stejnojmenného celovečerního filmu, který v roce 2012 natočil David Ayer (Sebevražedný oddíl, Drsný časy, Železná srdce).

Ve snímku hráli Jake Gyllenhaal a Michael Peña nerozlučnou dvojku policajtů, kteří se společně snaží vyvarovat problémům při patrolování čtvrti South Central v Los Angeles, kde míra kriminality a úroveň nebezpečí dosahují nepříjemně vysokých hodnot. Jak už to v podobných filmech bývá, věci se docela rychle zvrtnou.

Ayer je jedním z producentů chystaného seriálu, který jako hlavní scenárista povede David Matthews (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, Impérium – Mafie v Atlantic City, Vinyl). Série má pojednávat o dvou mladých policajtech z Los Angeles a jejch každodenní fušce v ulicích. Oba dva jsou nejen parťáci, ale také přátelé. Seriál ukáže, co se stane, když se setkají s kriminálními silami, které sahají daleko za hranice jejich možnosti.

Zápletka je tedy hodně podobná, jako u původního filmu. Tehdy šlo o poměrně kompaktní záležitost, kdy situace brzy vyeskaluje a ústřední dvojka se musí nějak vydrápat z maléru. Uvidíme, zda seriálová verze plánuj zápletku roztáhnou na větší počet epizod, anebo se v každém dílu dočkáme nějakého nového policejního případu. Původní snímek byl ozvláštněný tím, že byl celý natáčený stylem „found footage“, kamerami na palubovce policejního vozu a na uniformách obou policistů. Zatím nemáme informace o tom, zda chystaný seriál hodlá tuhle techniku vyprávění využívat také.

Foto je ilustrační, celovečerní film Patrola

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest