Věčnost: Pohodová sci-fi komedie je zpátky s 2. řadou

Věčnost: Pohodová sci-fi komedie je zpátky s 2. řadou | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 7 obrázků
Upload už za pár týdnů přinese nové epizody. Zatím si pusťte trailer.

Seriál Věčnost (Upload) nabídla streamovací platforma Amazon Prime Video v roce 2020 jako takovou nenápadnou jednohubku, která dovedla těšit fanoušky svou bezelstnou upřímností. Komediální série je zasazená do blízké budoucnosti, kde jsou lidé po smrti nahraní do virtuálního nebe. Hrdina Nathan po autonehodě umírá už ve 27 letech a je nahraný do luxusního nebeského resortu zámožné rodiny svojí partnerky Ingrid. Život po životě je tu tak trochu zlatá klec, ale Nathanovy dny zpříjemňuje jeho zákaznická asistentka Nora, do kterého je den ode dne víc a víc zamilovaný. Dvojice navíc pomalu zjišťuje, že Nathanova smrt zřejmě nebyla tak docela náhodná.

Druhá řada navazuje tam, kde první skončila. Ingrid se vzdala života a přesunula se do virtuálního nebe, aby byla blíž Nathanovi. Sledujeme, jak se Ingrid přizpůsobuje životu ve virtuálním světě a pár dokonce dostane ošklivé virtuální mimino. Nathan ale stále tajně miluje Noru, u které sice zatím nevíme, jak se jí podařilo vyhnout zabijákům, kteří jí šli po krku, ale oficiální synopse alespoň prozrazuje, že se přidala k antitechnologickému odboji. Kolem ní zatím začíná ve společnosti bujet přesvědčení, že by posmrtný život neměl být pouze pro bohaté.

V hlavních rolích se vracejí Robbie Amell, Andy Allo, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Kevin Bigley a Josh Banday. Autorem seriálu je Greg Daniels. Druhá řada na Amazon Prime Video dorazí už 11. března.

Podklady a foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest