Za hranicí: Josh Brolin ve westernu zápolí s nadpřirozenou záhadou

Za hranicí: Josh Brolin ve westernu zápolí s nadpřirozenou záhadou | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 9 obrázků
Čekají nás noví „Kovbojové a vetřelci“? Pusťte si trailer nového mysteriózního seriálu.

Příští měsíc Amazon Prime Video nabídne nový seriál Za hranicí (Outer Range). Na první pohled série může působit jako poměrně běžné drama z amerického venkova, které má silné westernové podtóny. Nechybí koně, šerif, nespoutaná příroda. Josh Brolin v hlavní roli dává vzpomenout třeba také na coenovku Tahle země není pro starý.

Tady ale není všechno tak, jak se zdá. Synopse mluví o „neproniknutelné záhadě“, o „kosmické rovině“ či „nepředstavitelném tajemství“. Není zřejmé, co vlastně se v seriálu děje, ale z náznaků v upoutávce není těžké si představit, že v příběhu má úlohu kupříkladu mimozemský element. Ať už bude mít nadpřirozeno jakkoliv velkou roli, pořád se můžeme připravit na to, že dostaneme hutné charakterní drama v podmanivé divočině amerického Wyomingu.

Takhle vypadá kratší synopse: Rančer bojující o svou půdu a rodinu narazí na neproniknutelnou záhadu na hraně wyomingské divočiny, která ho donutí vyrovnat se s neznámým na osobní i kosmické rovině na nezkrotném americkém Západě.

A takto ta delší: Ústřední postavou seriálu Za hranicí je Royal Abbott (Josh Brolin), rančer, který bojuje za svoji půdu a rodinu. Právě on na hraně wyomingské divočiny objeví nepředstavitelnou záhadu. Vzrušující bajka nese prvky suchého humoru a nadpřirozeného mystéria. Ukazuje nám, jak se potýkáme s neznámem. V úvodu série se Abbotovi vyrovnávají se zmizením Rebeccy, Royalovy snachy. Dál je potom drtí, když se jejich pozemky snaží získat Tillersonovi, neurvalí sousedé, kteří z vlastní farmy pouze ždímají zisk. Když v malém městě dojde k nečekanému úmrtí, spustí to řetězec napjatých událostí a zdánlivě banální lokální problémy se vyhrotí potom, co se na západní pastvině Abbottových objeví tajuplná černá nicota. Zatímco Royal bojuje za svou rodinu, sledujeme jeho očima, jak se vyjevují tajemství minulosti a znepokojivé záhady budoucnosti.

Autorem seriálu je Brian Watkins, dramatik a romanopisec, pro něhož je Za hranicí první seriálovou zkušeností. Dále hrají Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman nebo Tom Pelphrey. Amazon Prime Video uvede seriál 15. dubna.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest