Zakletý v čase: Trailer pro sci-fi romanci od HBO

Zakletý v čase: Trailer pro sci-fi romanci od HBO | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 11 obrázků
Populární film se dočkal seriálového přepracování. Je tu upoutávka.

Už delší dobu je známo, že HBO připravuje seriálového zpracování sci-fi romance Zakletý v čase (The Time Traveler's Wife). Teď je tu první upoutávka, která sérii blíže představuje. Koncept je skutečně stále stejný, jako v celovečerním filmu. Ústřední hrdinka Clare se zamiluje do Henryho, který tu a tam propadá bez vysvětlení v čase do minulosti nebo do budoucnosti. Henry se každou chvíli objeví úplně někdy a někde jinde a přináší mu to řadu souvisejících problémů. Clare naopak musí vydržet fakt, že je každou chvíli beze svého milovaného.

Trailer vlastně seriál nijak zásadně neodlišuje od původního filmu. Opět nás asi čeká hořkosladká romance o páru, co to nebude mít vůbec jednoduché. Rose Leslie jako náhrada za Rachel McAdams? To by asi mohlo fungovat. Theo James je nicméně oproti Ericu Banovi výrazný sešup.

Seriál má nicméně více než ze staršího filmu vycházet z původní románové předlohy od Audrey Niffenegger. A hlavním scenáristou je Steven Moffat, známý především jako žánrový autor, zodpovědný za několik let Doctora Who nebo za Sherlocka. Tak třeba se v jeho podání i Zakletý v čase trochu odkloní od limonády, kterou si můžeme pamatovat z celovečerního zpracování. Režíroval David Nutter, zkušený seriálový režisér, který má na kontě epizody Akt X, Bratrstva neohrožených nebo Hry o trůny.

HBO novinku přinese v květnu.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest