Letuška: První záběry z druhé řady lákají na střízlivějící Kaley Cuoco

Letuška: První záběry z druhé řady lákají na střízlivějící Kaley Cuoco | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 19 obrázků
Kaley Cuoco se ve druhé sérii Letušky bude snažit vypořádat s alkoholovou závislostí a k tomu spolupracovat se CIA. Podívejte se na první teaser.

Herečce Kaley Cuoco se podařilo oprostit od role Penny z Teorie velkého třesku díky černohumorné krimi sérii Letuška (The Flight Attendant) z dílny HBO Max. Druhá řada dorazí dva roky od premiéry úvodní sezóny, a to letos v dubnu. První teaser láká na návrat Cassie (Kaley Cuoco), která se přestěhovala do Los Angeles, kde se snaží žít nový a střízlivý život, zatímco spolupracuje se CIA.

O mě se neboj: Arichtev s Arichtevou natáčí rodinný seriál pro Novu
 

Díky úkolu od tajné služby se nechtěně stane svědkem vraždy a zaplete se do dalších mezinárodních intrik. To zaznívá v oficiální synopsi ke druhé sérii. Kromě Cuoco se z první série vrátí i Rosie Perez (Birds of Prey), T.R. Knight (42) nebo Zosia Mamet (Záhada Silver Lake). Silnou posilou ve druhé sezóně bude jistě obsazení Sharon Stone. Dále se v nacházející řadě představí Cheryl Hines (Larry, kroť se), Jessie Ennis (Volejte Saulovi) či Mae Martin (Na pohodu).

Za seriálem stojí scenárista Lovců duchů Steve Yockey. Druhá řada bude mít stejně jako první série osm epizod. První dva díly si odbydou premiéru 21. 4. Potom 28. 4. budou následovat třetí a čtvrtý díl. Zbytek epizod bude zveřejňován po jedné v týdenních intervalech.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest