Pentavirát: „Špionátor“ Mike Myers v nové komedii opět střídá role

Pentavirát: „Špionátor“ Mike Myers v nové komedii opět střídá role | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel Austina Powerse připravil konspirační komedii pro Netflix. Sledujte trailer.

Mike Myers je v USA dlouho známý jako komik, který si vybudoval jméno v populárním skečovém pořadu Saturday Night Live. Pak jeho slávu ještě podtrhla rockerská komedie Waynův svět. České publikum Myerse pořádně zaznamenalo v souvislosti s Austinem Powersem, alias „Špionátorem“. V sérii parodující bondovky Myers pokračoval ve své zálibě v převlecích a ačkoliv byla kvalita jednotlivých vtipů kolísavá, řada diváků na bláznivou trilogii dodnes ráda vzpomíná.

Vedle Powerse (a dabování Shreka) se dlouhodobě Myersovi nedaří s žádným dalším projektem skutečně prorazit, ale kdo ví, třeba to změní novinka Pentavirát (The Pentaverate). Tam bude Mike Myers pokračovat ve svém oblíbeném stylu komedie, když si zahraje rovnou osm různých postav. Tou hlavní je kanadský novinář, kterému se podaří odhalit celosvětové tajné společenství, co ze zákulisí manipuluje lidskými dějinami.

Krom novináře Scarborougha Myers hraje také konspiračního teoretika, ultrapravicového moderátora, nejvýše postaveného člena tajuplného Pentavirátu, bývalého mediálního magnáta, bývalého ruského oligarchu, bývalého rockového manažera a génia, který vymyslel pro Pentavirát superpočítač. Dále hrají Ken Jeong, Keegan-Michael Key, Debi Mazar, Richard McCabe, Lydia West, Jennifer Saunders a Jeremy Irons jako vypravěč. Scenáristou série je sám Myers, režíroval Tim Kirby (Akční park, Potvora, Viceprezidentka). Netflix všechny epizody seriálu uvede 5. května.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest