Drž se: Netflix představuje drsný thriller o zmizení dítěte

Drž se: Netflix představuje drsný thriller o zmizení dítěte | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si teaser psychologické série na motivy Harlana Cobena, jež volně navazuje na Temné lesy.

Netflix před pár lety zakoupil práva na knížky thrillerového autora Harlana Cobena. Zfilmování už se dočkaly Cizinec, Temné lesy, Nevina, Nadobro ztracený a Drž se blízko. Jako další přijde na řadu Drž se.

Děj nové minisérie je zasazený na předměstí Varšavy, kde místní rodinky žijí v sousedské pospolitosti své nenápadné životy. Všechno se změní, když beze stopy zmizí osmnáctiletý Adam. Míra nebezpečí rychle narůstá a vystrašení rodiče dělají vše proto, aby ochránily své děti – Adamovy vrstevníky, kteří se na prahu dospělosti rozhodnou vzít situaci do vlastních rukou.

Původní předloha se v originále jmenuje Hold Tight, série se točí v polštině pod názvem Zachowaj spokój. Zajímavostí je, že ačkoliv původní román je samostatný, v seriálové podobě se tvůrci rozhodli příběh volně provázat s minisérií Temné lesy z roku 2020. Děj byl tehdy také zasazený do Varšavy a z tehdejšího příběhu se vracejí vyšetřovatelé Paweł Kopiński (Grzegorz Damięcki) a Laura Goldsztajn (Agnieszka Grochowska). Vrací se i značná část tvůrčího týmu. Scénáře opět napsali Agata Malesińska a Wojciech Miłoszewski a vrací se také jeden z původních režisérů, Bartosz Konopka. Toho tentokrát doplňuje Michał Gazda.

Netflix novinku uvede někdy v letošním roce. Níže najdete první teaser a přikládáme ještě anotaci českého knižního vydání:

Cobenův další kriminální příběh s dokonale promyšlenou zápletkou a skvělou psychologickou kresbou postav se tentokrát odehrává na zdánlivě poklidném předměstí Livingstonu a do centra čtenářovy pozornosti klade složité otázky vztahu rodičů a dětí. Pátrání po pachateli sadistické vraždy a po pohřešované matce dvou malých dcer, hledání příčin sebevraždy jednoho chlapce a zoufalá snaha nalézt vhodného dárce pro transplantaci - vír těchto událostí odkryje nejedno temné zákoutí několika na pohled a do té doby spořádaných a bezúhonných rodin.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest