Avenger Field: Renée Zellweger vs. nacisti

Avenger Field: Renée Zellweger vs. nacisti | Fandíme seriálům
Swift Productions
Válečný příběh podle skutečných událostí představí ženské pilotky a jejich úděl během 2. světové války.

Už dávno neplatí, že by televize byla druhořadou záležitostí a i ty největší filmové hvězdy v seriálech hrají s chutí. Další z řady držitelek Oscara, jež nastoupí do televize, je Renée Zellweger. Ta byla obsazená do nového seriálu streamovací platformy Peacock.

Novinka se jmenuje Avengers Field, což je název vojenského letiště v americkém Texasu. Nová série se má podobat typově Skrytým číslům, několik let starému snímku, kde skupina dosud odstrkovaných žen dostala možnost pomoci s výpočty prvních vesmírných letů.

Avengers Field se zaměřuje na program amerického letectva s názvem WASP, který pomáhal v boji s nacisty z americké půdy. V příběhu inspirovaném skutečnými událostmi hraje Zellweger Jackie Cochran, velitelku WASP, rozmanité skupiny žen, které se musely potýkat se skeptiky, pokřiveným systémem a sabotáží, aby mohly dostat americké vojáky z války domů do bezpečí.

Tolik alespoň říká oficiální synopse. WASP je zkratkou pro Women Airforce Service Pilots. Za druhé světové války to byla organizace sdružující civilní pilotky, které testovaly letadla, dopravovaly letadla na místa určení, pomáhaly s výcvikem a zkrátka dělaly všechny možné letecké úkony, aby mužští váleční piloti měli volné ruce a mohli zamířit do války.

Zellweger je jednou z producentek seriálu, hlavní scenáristkou a showrunnerkou je Felicia D. Henderson (Gossip Girl, Hranice nemožného, The Punisher, Empire). Režíruje Susanna White (Impérium - Mafie v Atlantic City, Miliardy, Mystérium sexu).

Foto je ilustrační, Renée Zellweger ve filmu Můj milý, můj drahý

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest