Ruská panenka: Druhá řada svérázné sci-fi komedie dorazila na Netflix

Ruská panenka: Druhá řada svérázné sci-fi komedie dorazila na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Natasha Lyonne je zpátky, aby si skrz hrátky s časem řešila existenciální krizi.

Před třemi lety jsme se na Netflixu dočkali vynikající Ruské panenky (Russian Doll). Série míchala motiv časové smyčky, existenciální krizi, psychedelii, filosofii, romanci, vyšetřování a břitký humor v třaskavém koktejlu perfektní zábavy, kterou nás protáhla konečně pořádně doceněná Natasha Lyonne. Po pandemickém odkladu je tu očekávaná druhá řada, jejíž všechny epizody nabídne Netflix divákům už dnes, 20. dubna.

Události jsou zasazené čtyři roky poté, co Nadia (Lyonne) a Alan (Charlie Barnett) společně unikli ze smrtící časové smyčky. Taktéž druhá řada bude zkoumat existenciální témata skrze humor a science fiction. Na dvojici čeká osud ještě horší než nekonečné umírání. Tentokrát se oba ponoří ještě hlouběji do své minulosti, když v newyorském metru nečekaně objeví portál pro cestování v čase. Dobrodružství napříč érami a generacemi jim začne přerůstat přes hlavu, a tak společně hledají způsob, jak z něj uniknout.

Trailer vypadá vizuálně parádně, Lyonne je znovu přesně tak kousavá, tak jak ji máme rádi. Spolu s ní sérii opět připravily Amy Poehler a Leslye Headland. Dále hrají Greta Lee (Spider-Man: Paralelní světy), Annie Murphy (Schitt's Creek), Sharlto Copley (District 9), Carolyn Michelle Smith (Domek z karet) a Ephraim Sykes (Hamilton).

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest