Schwarzeneggerův špionážní seriál pro Netflix nabral bohaté obsazení

Schwarzeneggerův špionážní seriál pro Netflix nabral bohaté obsazení | Fandíme seriálům
20the Century Fox
Rodina plná tajemství CIA nemůže přinést nic jiného než trable.

Arnolda Schwarzeneggera jsme neviděli v žádné novince od roku 2019, kdy se ještě jednou vrátil jako smrtící stroj T-800 ve filmu Terminátor: Temný osud. Prsty v tom mohla mít pandemie, nicméně spekulace stranou, už brzy si Arniho užijeme dost a dost. Pro Netflix totiž chystá rovnou celý seriál.

Čtěte také: Schwarzenegger v edukativním videu vyjevuje Rusům pravdu

Ten zatím nemá jméno, nicméně se mu pracovně říká Fubar. Seriál bude pojednávat o otci a dceři, kteří o sobě vzájemně dozvědí, že celé roky pracovali jako tajní agenti CIA. Pochopí, že jejich vzájemný vztah je jedna velká lež a vlastně se vůbec neznají. Jsou nucení spolupracovat na další operaci, a tak se ve světě mezinárodní špionáže postupně vyvíjí jejich vzájemná rodinná dynamika. Schwarzeneggerova otcovská postava se jmenuje Luke, do role jeho dcery Emmy už před časem byla obsazena Monica Barbaro.

Tady je kompletní obsazení, které Netflix čerstvě odhalil:

Travis Van Winkle (Ty) vystupuje jako Aldon. Je skvělý agent CIA a i když se chová, jako by sežral všechnu moudrost, je to v jádru dobrá duše.

Milan Carter (Warped!) hraje Barryho, chlapce v mužském těle a samozvaného nerda, který s Lukem pracuje už dvacet let. Je hodný a geniální agent, který pomáhá Lukeovi a jeho týmu z bezpečí kanceláře.

Fortune Feimster (The Mindy Project) hraje Roo, chytrou a sarkastickou agentku CIA, která k Lukeovi vzhlíží jako k vlastnímu otci.

Jay Baruchel (Na tuhle nemám) hraje Cartera, nevinného přítele Emmy. Pracuje jako učitel ve školce a dlouho věřil tomu, že jeho partnerka pracuje pro mezinárodní ekologickou neziskovku. Rodinu ctí nade vše, avšak jeho vztah projde těžkou zatěžkávací zkouškou, když zjistí, kolik toho před ním Emma vlastně tají.

Gabriel Luna (Terminátor: Temný osud) vystupuje jako Boro, charismatický obchodník s oxfordským vzděláním, který svou expertízu propůjčil ilegálnímu obchodu se zbraněmi.

Aparna Brielle (A.P. Bio) hraje Tinu, analytičku NSA, která hostuje v CIA. Je inteligentní a nesmírně schopná, ačkoliv je ještě dost mladá. Mezi novými kolegy je však mírně nesvá.

Fabiana Udenio (Panenka Jane) hraje Tally, Lukeovu exmanželku a Emminu mámu. Lukeovy časté „obchodní cesty“ jí vždy byly podezřelé a právě kvůli nim se vztah rozpadl. Teď má nového partnera, ale s Lukem ji stále pojí společná chemie.

Andy Buckley (Kancl) je tu jako Donnie, současný partner Tally. Je to pozorný a ohleduplný muž. Jeho dobrá nálada se začne rychle vytrácet, když si uvědomí, že se Luke snaží Tally získat zpátky.

Barbara Eve Harris (Station 19) hraje Dot, oblastní ředitelku CIA. Je to prudce inteligentní, obávaná a rozhodná žena, která není zvědavá na hlupáky.

Devon Bostick (Oppenheimer) vystupuje jako Oscar, syn Lukea a Tally. Snaží se vyvíjet aplikace a nikdy nebyl schopný naplnit otcova očekávání.

David Chinchilla (Reacher) hraje Caina Khana, Borovu nepříjemnou pravou ruku.

Stephanie Sy (Seance) vystupuje jako Sandy, Oscarova žena, která svého manžela plně podporuje.

Rachel Lynch hraje Romi, roztomilou šestiletou dceru Oscara a Sandy, která má těsný vztah s dědečkem Lukem.

Scott Thompson (Hannibal) hraje doktora Louise Pfeffera, štábního psychologa CIA, který má za úkol vést společné párové terapie Luka a Emmy.

Autorem seriálu je Nick Santora (Scorpion, Jack Ryan). Netflix si objednal výrobu osmi epizod.

Titulní foto je ilustrační: Arnold Schwarzenegger ve filmu Pravdivé lži

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest