Barry: Zabiják stydlín je zpátky

Barry: Zabiják stydlín je zpátky | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Psychopat v podání Billa Hadera stále touží po Sally a herecké kariéře, ale násilný život jej dohání víc a víc.

V roce 2018 HBO příjemně překvapilo diváky černočernou komedií Barry. Hlavním hrdinou seriálu je titulární Barry Berkman, talentovaný zabiják, který se snaží změnit svůj život a tak trochu hledá sám sebe. Barry není nejchytřejší, je vlastně plachý – ve společenských situacích si nevede dvakrát dobře. Novou motivaci nachází v herectví, ve svém hereckém učiteli Genovi a v herecké partnerce Sally, do níž je po uši zamilovaný.

 

Barry je nelítostný zabiják nejhrubšího zrna, který zmařil mnoho nevinných životů, přesto je na něm cosi sympatického. Možná to jeho hledání sebe sama, místy až dětská naivita… Představitel hlavní role a spoluautor seriálu Bill Hader se nicméně domnívá, že až uvidíme třetí řadu, tak v ní uvidíme tak temné věci, že už se na Barryho stranu postavit nedokážeme.

Ta nová řada začíná už v noci z 24. na 25. dubna, kdy se po covidové odmlce dramatická komedie vrací na HBO. Krom Hadera a jeho tvůrčího parťáka Aleca Berga jsou zpátky i všichni ostatní obvyklí podezřelí. Henry Winkler jako Gene. Sarah Goldberg jako Sally. Stephen Root jako Barryho zabijácký mentor Fuches. Anthony Carrigan jako NoHo Hank, neboli ten nejpozitivnější mafiánský boss pod sluncem. A Sarah Burns jako naivní detektivka.

Na konci druhé řady Barry povraždil v afektu desítky členů mafie a zamíchala se i celá řada dalších věcí. Vztah s Fuchesem je bodu mrazu. Stále se nějak musí nějak rozlousknout, že Gene ví, že Barry zabil jeho partnerku. Sally konečně dosáhla vytoužené slávy a NoHo Hank má po Barryho řádění v mafiánském světě otevřenou cestu ke hvězdám.

Níže si můžete přehrát upoutávky a kouknout na fotky. Třetí řada opět má mít 8 epizod.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest