Pentavirát: Netflix nám ukáže, kdo skutečně řídí svět – trailer

Pentavirát: Netflix nám ukáže, kdo skutečně řídí svět – trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Shrekův dabér hraje v konspirační komedii celou plejádu nejrůznějších postav.

První trailer pro chystanou komedii Pentavirát (The Pentaverate) jsme viděli už v březnu. Teď je tu další upoutávka. Bohužel, minimálně za sebe nemůžu příliš chválit. Komedie zřejmě neměla nejmenší rozpočet. A je úctyhodné, kolik různých rolí zvládl Mike Myers ztvárnit. Ale to je tak všechno. Seriál by asi chtěl být sžíravý, ale minimálně podle upoutávky k tomu přistupuje tím úplně nejjalovějším způsobem, když dělá poznámky ve stylu „Beyoncé a Jay-Z jsou vlivní, ergo patří mezi Ilumináty“. No...tak dobře. Obecně pak v traileru vtipy nahrazuje spíš ztřeštěnost a křiklavost. A pokud se vám do upoutávky komediálního seriálu nepodaří ze všech epizod najít ve střižně pro trailer ani jeden vynikající fór, tak máte problém… Humor je samozřejmě extrémně subjektivní, takže jak to vidíte vy? Dokázal vás Pentavirát zatím rozesmát? Nebo nějak jinak zaujmout?

Hlavní postavou Pentavirátu je kanadský novinář Scarborough, kterému se podaří odhalit celosvětové tajné společenství, co ze zákulisí manipuluje lidskými dějinami. Krom novináře hraje Mike Myers také konspiračního teoretika, ultrapravicového moderátora, nejvýše postaveného člena tajuplného Pentavirátu, bývalého mediálního magnáta, bývalého ruského oligarchu, bývalého rockového manažera a génia, který vymyslel pro Pentavirát superpočítač.

Dále hrají Ken Jeong, Keegan-Michael Key, Debi Mazar, Richard McCabe, Lydia West, Jennifer Saunders a Jeremy Irons jako vypravěč. Scenáristou série je sám Myers, režíroval Tim Kirby (Akční park, Potvora, Viceprezidentka). Netflix všechny epizody seriálu uvede 5. května.

Dole v galerii si můžete prohlédnout plakáty.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest