Pravdivé lži: Trailer pro remake akční klasiky vypadá hrozně

Pravdivé lži: Trailer pro remake akční klasiky vypadá hrozně | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 1 obrázek
Kdyby byl Arnold mrtvý, tak by se neobracel v hrobě. Řekl by, že se vrátí a šel tuhle ohavnost terminovat.

Delší dobu se chystá seriálové zpracování Pravdivých lží (True Lies), akční klasiky s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Původní snímek natočil legendární James Cameron, takže laťka byla od počátku nastavená zatraceně vysoko. Bohužel, chystaný remake se nevyškrábe ani do takové výše, aby laťku dokázal shodit, natož doufat v její překonání.

Ano, kdybychom chtěli být k seriálové novince fér, tak je třeba se soudy počkat minimálně do odvysílání první epizody. Jenže ono se to prostě nedá vydržet, když trailer vypadá až takhle špatně. Pravdivé lži jsou každým coulem staromódní televizní seriál určený pro bezplatné vysílání s reklamou. Vtipy nejsou vtipné, akce je slaboučká, zápletky jsou otřepané a herci podávají toporné výkony. Timing celé upoutávky je tak nějak špatně a při sledování se prostě musíte ptát, jestli tohle všechno je opravdu to nejlepší, co mohli střihači z chystaného seriálu předvést.

Původní Pravdivé lži si můžeme pustit kdykoliv znovu. Streamovací služby a kabelové televize nabízejí špionážní seriály, které jsou už jen úrovní zpracování o dvě třídy výš. Tohle bohužel nejspíš bude podívaná výhradně pro lidi, kteří u televize končí utahaní po práci a už chtějí tak akorát mít nějakou nevýraznou kulisu, než si dojí večeři.

Životem znuděná žena v domácnosti z předměstí je v šoku, když zjistí, že její nevýrazný manžel není ve skutečnosti počítačový konzultant, ale schopný mezinárodní špion. Po jeho boku je jako nová rekrutka vtažena do světa nebezpečí a dobrodružství. Společně se dvojice snaží zachránit svět a oživit svoje manželství. V hlavních rolích vystupují Steve Howey, Ginger Gonzaga, Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O’Gorman, Annabella Didion a Lucas Jaye. Hlavním scenáristou je Matt Nix, hlavním režisérem Anthony Hemingway. Mezi producenty patří McG a James Cameron. Předpokládá se, že by seriál mohl být uvedený v příštím roce.

Podklady a foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mara | 23.05.2022 12:21
redakce FF opět zaspala... netflix před pár dny zveřejnil úvodních 8 minut z nové řady Stranger Things
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest