Stranger Things: Závěrečný trailer a úvodních 8 minut před premiérou 4. řady

Stranger Things: Závěrečný trailer a úvodních 8 minut před premiérou 4. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Už v pátek uvidíme nové epizody Stranger Things. Zámořské ohlasy hlásí, jak se povedly.

Je to tady. Po dlouhém čekání se fanoušci dočkávají. V pátek 27. května začíná 4. řada oblíbeného seriálu Stranger Things, jenž v sobě snoubí horor se sci-fi. Nová série bude rozdělená na dvě části. Už v pátek uvidíme 7 epizod, zbývající 2 pak budou mít premiéru 1. července. Stranger Things se spolehlivě zařadí mezi vůbec nejdražší seriály, když náklady na jednu epizodu činí 30 milionů dolarů. To vychází také z délky epizod. Celá série bude o pět hodin delší, než předchozí řady. Hned několik dílů bude mít prakticky filmovou délku. Sedmá epizoda má hodinu a 38 minut, epizoda 8 hodinu a 25 minut a finální epizoda dokonce 2 hodiny a 30 minut!

Právě délka je jedním z témat, o nichž hovoří zámořští recenzenti, kteří už měli možnost úvodních sedm epizod vidět. Často padají zmínky o tom, že je nová řada docela natažená a je pravděpodobné, že některé dějové linky si oblíbíte, zatímco jiné by vám mohly připadat nadbytečné. Zároveň ale recenzenti vesměs oceňují obří měřítko a velké ambice, jež tvůrčí duo bratří Dufferových zjevně mělo. O sérii se hovoří jako o temnější, strašidelnější a dospělejší. Zároveň stále staví především na osmdesátkové nostalgii a neměli bychom čekat, že předvede něco vyloženě nového. Fanoušci dosavadní podoby seriálu si každopádně mají přijít na své.

Níže si můžete přehrát finální trailer, úvodních 8 minut nové série, jeden klip a rekapitulaci toho nejdůležitějšího ze 3. řady.

Od ničivé bitvy o Starcourt ve městečku Hawkins uplynulo šest měsíců. Naše skupina přátel se stále potýká s následky, akorát že tentokrát jsou navíc rozdělení. A život jim neusnadňuje ani nelehké potýkání s dospíváním na střední škole. V době, kdy jsou náctiletí hrdinové nejvíc zranitelní, se objeví nová děsivá nadpřirozená hrozba. Ta s sebou nese strašlivé tajemství. Pokud by se jej podařilo rozluštit, mohlo by to hrůzám Upside Down (světa obráceného naruby) konečně učinit definitivní přítrž.

Obsazení nově rozšiřují Robert Englund, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Mason Dye a Nikola Djuricko. Vracejí se staří známí Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, David Harbour, Winona Ryder, Natalia Dyer a zbytek partičky z Hawkinsu. Nové díly uvidíme postupně 27. května a 1. července.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest