Schwarzeneggerova špionáž pro Netflix našla režiséra a může se točit

Schwarzeneggerova špionáž pro Netflix našla režiséra a může se točit | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Variace na Pravdivé lži může před kamery, Arnoldův režisér je připraven.

Seriálový remake Pravdivých lží čerstvě zveřejnil svůj trailer. Arnold Schwarzenegger se v hlavní roli nevrátil a zřejmě dobře udělal, protože seriál vypadá opravdu hrozně. Arnie má nicméně náhradu. Rozhodl se zpracovat dost podobný koncept. V chystaném seriálu pro Netflix hraje špiona, který léta tajil svou kariéru před svojí dcerou, jen aby se dozvěděl, že dcera dělala to samé.

Čerstvě bylo odhaleno, kdo se chopí režie. Hlavním režisérem, který natočí pilotní epizodu a bude jedním z výkonných producentů celého seriálu, se stal Phil Abraham. Zkušený seriálový režisér pracoval na populárních sériích, jako jsou The Killing, Šílence z Manhattanu, Daredevil, Orange Is the New Black nebo Ozark.

Ve starším článku najdete podrobnosti o postavách zatím bezejmenného seriálu, jemuž se pracovně přezdívá Fubar. Seriál pojednává o otci a dceři, kteří o sobě vzájemně dozvědí, že celé roky pracovali jako tajní agenti CIA. Pochopí, že jejich vzájemný vztah je jedna velká lež a vlastně se vůbec neznají. Jsou nucení spolupracovat na další operaci, a tak se ve světě mezinárodní špionáže postupně vyvíjí jejich vzájemná rodinná dynamika. Schwarzeneggerova otcovská postava se jmenuje Luke, do role jeho dcery Emmy už před časem byla obsazena Monica Barbaro. Showrunnerem je Nick Santora.

Titulní foto je ilustrační, Schwarzenegger ve filmu Pravdivé lži

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest