Skeleton Crew: Režisér Spider-Mana chystá „Stranger Things ve vesmíru“

Skeleton Crew: Režisér Spider-Mana chystá „Stranger Things ve vesmíru“ | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Seriál o dětech ztracených v předaleké Galaxii nebude pro děti.

V únoru unikla zákulisní informace o tom, že režisér Jon Watts (Spider-Man 1-3) chystá novou sérii ze světa Star Wars zaměřenou na dětské hrdiny. To bylo oficiálně potvrzeno, když před několika týdny magazín Vanity Fair přinesl velký pohled do světa Star Wars, kde u budoucnosti značky mluvily špičky studia Lucasfilm. A teď se seriál dočkal i velkého odhalení před fanoušky na výstavě Star Wars Celebration.

Co všechno tedy o novince víme? Nový seriál se bude jmenovat Skeleton Crew. Opravdu jej točí Jon Watts a píše jej Christopher Ford (Robot a Frank, Cop Car, Spider-Man: Homecoming). Děj série je zasazený do stejného období jako The Mandalorian. V centru pozornost bude skupina zhruba desetiletých dětí, které se ztratí v předaleké Galaxii.

Máme se připravit na příběh o dospívání ve stylu osmdesátkových klasik, jako jsou E.T., Gremlins nebo Rošťáci. Do hlavních rolí se hledají čtyři herci ve věku 11-12 let. Ačkoliv v hlavních rolích budou vystupovat děti, podle tvůrců nevzniká seriál pro děti. Hlavní dospělou postavu ztvární Jude Law, známý ze Sherlocka Holmese, Fantastických zvířat či Zlatíčka.

Výkonnými producenty jsou Jon Favreau a Dave Filoni, kteří dohlížejí na všechny Star Wars seriály. Natáčet by se mělo letos v létě, s premiérou se počítá na příští rok. Dole v galerii najdete první artwork.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: Star Wars Celebration, Lucasfilm, Vanity Fair

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest