Gotham Knights: Trailer odhaluje seriál plný Batmanových nástupců

Gotham Knights: Trailer odhaluje seriál plný Batmanových nástupců | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 3 obrázky
Bruce Wayne je mrtvý. Je na jeho adoptivním synovi a dětech jeho nepřátel, aby se postarali o Gotham.

Stanice The CW ruší seriály z Arrowverse ve velkém. Zdá se, že jistotu v tuhle chvíli mají pouze Superman a Lois. U The Flashe a Stargirl není vyloučené, že po svých příštích sériích skončí a série Legends of Tomorrow a Batwoman už zrušené byly. Tím ale komiksové seriály na The CW nekončí.

Už schválenou a natáčenou novinkou jsou Gotham Knights. Příběh se točí kolem Batmanova vzpurného adoptivního syna, který po vraždě Bruce Wayna spojí síly s potomky Batmanových nepřátel, aby očistili svá jména poté, co byli všichni falešně označeni za možné pachatele. Pokusí se vypátrat, kdo je skutečným viníkem a při tom možná i nastolí trochu toho pořádku v ulicích Gothamu, kde bez Batmanovy přítomnosti začala míra zločinu nebezpečně narůstat.

Součástí týmu jsou: Oscar Morgan jako Turner Hayes, Bruceův adoptivní syn. Olivia Rose Keegan jako Duela, známá také jako Jokerova dcera. Navia Robinson jako Carrie Kelley, jedna z mnoha Robinů batmanovských komiksů. Fallon Smythe jako Harper Row, alias Bluebird. Anna Lore jako Stephanie Brown, v komiksech jedna z Batgirl či Robinů. Rahart Adams jako Brody. A Misha Collins jako Harvey Dent. Za seriálem stojí tvůrčí trojice, která se pro CW podílela na Batwoman. Jmenovitě Natalie Abrams (Supergirl), Chad Fiveash (Gotham) a James Stoteraux (Gotham). Seriál bude uvedený v příštím roce a v tuhle chvíli to nevypadá, že by byl úzce propojený s dalšími seriály z Arrowverse.

Níže si můžete pustit trailer, který ukazuje, že seriál bude mít zhruba stejnou úroveň, jako většina tvorby The CW. V hlavních rolích vystupují hezouni, rozpočet zjevně nebyl nejvyšší, důraz bude kladený na osobní příběhy a v seriálu bude roztroušeno dost komiksových odkazů na to, aby Gotham Knghts udrželi pozornost i těch fanoušků, které by sám o sobě jinak seriál oslovit nedokázal.

Podklady a foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest