Resident Evil: Lék – Poslední trailer předvádí nefalšované zombie orgie

Resident Evil: Lék – Poslední trailer předvádí nefalšované zombie orgie | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Čeká nás konečně pro jednou povedené zfilmování oblíbené hororové hry?

minulý trailer pro chystaný seriál Resident Evil: Lék vypadal hodně dobře. Ten aktuální jej překonává! Netflix zveřejnil další upoutávku, která slibuje dostatečně nosnou zápletku, skvěle vypadá a prezentuje seriál v hravém světle. Zdá se, že tvůrci mají Resident Evil a krvavé horory rádi a chtěli si natáčení užít. A pokud upoutávka není pouze důmyslný podvod šikovného střihače, tak se zdá, že tentokrát dostal látku do ruky zručnější filmař (kolektiv filmařů), než kdykoliv předtím. Můžeme snad tajně doufat, že tentokrát se adaptace videoherního hororu konečně podaří, a že si užijeme mix mystéria, apokalyptické války a uhýbání před zombiemi v tmavých chodbách.

Série se odehrává ve dvou časových rovinách. V té první je sestrám Jade a Bilie Weskerovým 14 let a zrovna se přestěhovaly do New Racoon City. Uměle vytvořeného korporátního města, kam se nedobrovolně přesouvají v momentě, kdy jsou pohlcené problémy dospívání. Čím víc času v New Racoon City tráví, tím víc si uvědomují, že v něm dřímá daleko víc, než by se na první pohled mohlo zdát, a že jejich otec skrývá temná tajemství. Tajemství, která by mohla zničit svět.

Druhá časová linka se odehrává o více než deset let v budoucnosti, kdy na Zemi zbývá méně než 15 milionů lidí. Spolu s nimi ji obývá také šest miliard monster – lidé a zvířata infikovaní T-virem. Jade je teď třicet a horko těžko se pokouší v novém světě přežít. Přitom ji pronásledují tajemství minulosti o jejím otci, její sestře i jí samé.

V hlavních rolích vystupují Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adelina Rudolph a Paola Nuñez. Hlavním autorem je Andrew Dabb, hlavním režisérem Browen Hughes.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest