Seznam smrti: Špionážní akční thriller vytasil ještě jeden trailer

Seznam smrti: Špionážní akční thriller vytasil ještě jeden trailer | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit další 3 obrázky
Chris Pratt si přesně nepamatuje, co se ve válce stalo, ale nehodlá stát se založenýma rukama.

Chris Pratt je aktuálně k vidění v kinech ve filmu Jurský svět: Nadvláda. Možná právě proto vychází ještě jeden nový trailer k seriálu Seznam smrti (The Terminal List). V tom Pratt hraje Jamese Reece, mariňáka, který jako jediný přežil přepadení svojí jednotky. Na událost si dobře nepamatuje, ale jak se jej postupně pokoušejí nekalé síly umlčet a ohrožují zároveň jeho nejbližší, nehodlá sedět s rukama v klíně.

Nová upoutávka chystanou sérii prezentuje jako napínavý akční thriller, kde se střídají ostré přestřelky s vyšetřováním, zákulisními machinacemi a duševním strádáním zlomeného vojáka. Osobně si pořád nejsem tak docela jistý, jak si nakonec Pratt ve vážné roli vlastně povede, ale minimálně akčně/špionážní stránka příběhu v téhle upoutávce působí slušně. Obrázek si o seriálu uděláme 1. července, kdy dorazí na Amazon Prime Video.

Seriál Seznam smrti sleduje Jamese Reece (Chris Pratt) potom, co jeho četa Navy SEALs během riskantní tajné mise padne do léčky. Reece se vrátí domů k rodině s rozpornými vzpomínkami na tuto událost a vyrovnává se s pocity viny. Když však vyjdou najevo nové skutečnosti, Reece zjistí, že po něm jdou temné síly a ohrožují nejen jeho život, ale i životy těch, které miluje.

Dále hrají Taylor Kitsch, Constance Wu, Riley Keough, Jeanne Tripplehorn, Patrick Schwarzenegger nebo Jai Courtney. Autorem seriálu je David DiGilio, pilotní epizodu zrežíroval Antoine Fuqua. Datum premiéry je na Amazon Prime Video stanovené na 1. července.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest