Kabinet Kuriozit: Guillermo del Toro představuje sérii strašidelných příběhů

Kabinet Kuriozit: Guillermo del Toro představuje sérii strašidelných příběhů | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix se spojil s oscarovým režisérem aby se vás pokusil vyděsit a ohromit zároveň. Pusťtě si první teaser.

Guillermo del Toro patří mezi nejuznávanější současné tvůrce v Hollywoodu. Oscarový režisér je známý pro svoje atmosferické filmy se skvělou dobovou výpravou, ale také pro svoji lásku k hororovému žánru a všem možným příšerám a záhadám. Právě tato vášeň dovedla mexického režiséra a scenáristu k tomu, že nám ve spolupráci s Netflixem tento rok přinese projekt s názvem Guillermo del Toro‘s Cabinet of Curiosities (v překladu Kabinet kuriozit Guillerma del Tora). Antologická série nám nabídne hned několik uzavřených příběhů od známých režisérských jmen, to celé pod producentskou a scenáristickou záštitou právě del Tora.

Netflix nám navíc nabídl první teaser, který především odhaluje plejádu známých herců, jenž se objeví. Těšit se můžeme na Andrew Lincolna, Ruperta Grinta, Tima Blakea Nelsona, Crispina Glovera, Bena Barnese, Sofiu Boutellu a mnoho dalších. Seznam režisérů pak čítá velmi zajímavá jména v rámci hororového žánru jako například Panos Cosmatos (Mandy), David Vigil (The Empty Man), Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Jennifer Kent (The Babadook), Keith Thomas (Firestarter) a další. 

Zveřejněný teaser kromě oznámení všech jmen oplývá i hutnou atmosférou, kterou se budou jistojistě pyšnit i jednotlivé epizody. Jejich počet a  konkrétní příběhy zatím Netflix neodhalil, nicméně některé z nich vymyslel a napsal Guillermo del Toro osobně, další budou adaptovat ikonická díla od spisovatelů jako H.P. Lovecraft nebo Michael Shea. Pro všechny fanoušky hororů se tak jedná o nezbytnost. Přesné datum však streamovací služba zatím neoznámila.

Zdroj: Netflix

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest