Moonhaven: Ráj na Měsíci nás má spasit, ale ohrožuje jej hřích

Moonhaven: Ráj na Měsíci nás má spasit, ale ohrožuje jej hřích | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailery pro novou sci-fi, kde lidé ze zničené Země postavili na Měsíci utopický svět.

Z chystaného sci-fi seriálu Moonhaven jsme zatím mohli vidět pouze kratičký teaser. Teď jsou tu dvě výrazně delší upoutávky, které nám nový utopický příběh ukazují podstatně blíž. Kolonie, která na Měsíci vyrostla, je pro Zemi opravdu klíčová. Tady dole je všechno zdevastované a oáza pokoje na naší oběžnici má zdánlivě otestovat potenciální cestu lidstva ke spáse.

„Moonhaven“ (Měsíční nebe) tak získává mezi svými obyvateli prakticky náboženský rozměr. Obyvatelé na zeleň bohaté rezervace cítí tíhu svého poslání, zároveň také určitou výjimečnost. A uvědomují si, jak je jejich styl života v současnosti vzácný. Nechtějí o něj tedy přijít a začínají pochybovat o tom, zda pro ně pozemšťané nejsou spíš hrozbou, než někým, pro koho by měli s nadšením připravovat lepší budoucnost.

Vizuální podání seriálu vypadá trochu „televizně“, ale zároveň dost dobře na to, aby nijak nepodrývalo příběh, jaký chce seriál vyprávět a poselství, co se pokusí předat.

Seriál připravil Peter Ocko. Ústřední hrdinku ztvárnila Emma McDonald, dále hrají Joe Manganiello, Dominic Monaghan, Amara Karan, Ayelet Zurer, Kadeem Hardison a Yazzmin Newell. Série bude uvedena 30. června. Tady je oficiální synopse:

Ve 100 let vzdálené budoucnosti je měsíční nákladní pilotka a pašeračka Bella Sway obviněna ze zločinu. Potrestána je vysazením na Moonhaven, utopickou měsíční komunitu. Tahle zahrada ráje s rozlohou 500 čtverečních mil byla postavena k tomu, aby řešila problémy, které brzy mají ukončit pozemskou civilizaci. Skeptička Bella je v ráji vtažená do konspiračního komplotu, který se snaží získat kontrolu nad umělou inteligencí, jež zázraky v Moonhaven řídí. Sway spolupracuje s místním detektivem, aby zastavili síly, které se pokoušejí zničit poslední naději Země dlouho před tím, než se Země zničí sama.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest