Mike: Podívejte se na trailer nového životopisu Mika Tysona

Mike: Podívejte se na trailer nového životopisu Mika Tysona | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 4 obrázky
Chystaná série chce poodhalit nitro slavného boxera, ale tak okolní svět, který jej formoval.

V současné době vznikají hned dvě různé série o boxerovi Miku Tysonovi. V jedné bude boxera představovat Jamie Foxx, v té druhé Trevante Rhodes. A právě ta teď nabídla svůj první trailer. Seriál se bude jmenovat jednoduše Mike a bude uvedený 25. srpna. Série vzniká pro službu Hulu, takže u nás bychom se snad měli dočkat na Disney+.

Upoutávka novinku představuje jako klasický životopis, kdy nám servíruje výrazné okamžiky z Tysonova života, jeho drobné manerismy a prostě všechno, co jej na první pohled odlišuje, připomíná a co by pro potenciální diváky mohlo být záminkou pro to, si sérii pustit. Rhodes se Tysona zjevně snaží napodobit a ať už se mu to povedlo nebo ne, zdá se, že vytvořil pro seriál zapamatovatelnou figuru.

Série se původně měla jmenovat Iron Mike (Železný Mike), má osm epizod a slibuje, že nabídne necenzurovaný pohled na boxerův život. Uvidíme jeho vzestupy i pády a to jak v kariéře, tak v osobním životě. Před našima očima se z milovaného atleta stane vyvrženec, který se potom dokáže vyškrábat zpátky na vrchol. Série se zaměří na sociální stratifikaci a rasovou otázku ve Spojených státech, na slávu, sílu médií, misogynii, příjmové rozdíly mezi lidmi, příslib amerického snu a roli veřejnosti v utváření Tysonova příběhu.

Dále hrají Russell Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier a Li Eubanks. Showrunnerkou je Karin Gist. Produkují Craig Gillespie, Steven Rogers, Trevante Rhodes a Margot Robbie.

Tyson je známou kontroverzní osobností. Prosadil se jako boxer, který se sportu profesionálně věnoval v letech 1985-2005. Je považován za jednoho z nejlepších zápasníků v těžké váze. Svůj první titul získal jako nejmladší zápasník vůbec, už ve 20 letech. Byl prvním zápasníkem v těžké váze, kterému se podařilo získat souběžně tituly WBA, WBC a IBF. V letech 1987-1990 byl neporaženým šampionem a svých prvních 19 zápasů vyhrál KO, 12 z nich dokonce už v prvním kole. Krom zjevného talentu byl ale Tyson známý také pro postupně víc a víc kolísající výkony, pro kontroverzní vystupování a potíže se zákonem. V roce 1992 byl odsouzený za znásilnění, za něž si odseděl tři roky ve vězení. V roce 1997 pak došlo k nechvalně proslulému duelu, v němž svému soupeři Evanderu Holyfieldovi ukousl kus ucha.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest