Sekret Machines: Nový seriál nás seznámí s utajováním UFO

Sekret Machines: Nový seriál nás seznámí s utajováním UFO | Fandíme seriálům
To The Stars Media
Tom DeLonge z Blink 182 miluje UFO a všechno kolem nich. Jeho knížka se dočká zfilmování.

Tom DeLonge je většině veřejnosti známý především jako muzikant z kapel Blink 182 a Angels & Airwaves. Jeho velkým zájmem je ale také UFO a vše, co se kolem něj točí. Nedávno jsme psali o Tomově prvním celovečerním filmu Monsters of California, kde se věnoval paranormální aktivitě jako režisér. Teď ze dočká seriálového zpracování románová série Sekret Machines, kterou napsal spolu s A.J. Hartleym.

Podle anotace jsou Sekret Machines strhujícím thrillerem amerického vojenského pilota, britské dědičky, newyorského novináře a bývalého vězně z druhé světové války. Jejich životy se vzájemně protnou, když každý z nich vypátrá nebezpečné informace o celosvětové snaze utajit pokročilé UFO technologie. Příběh pojednává o 80 letech utajované historie, během které UFO technologie pomohly při výrobě nezastavitelných bojových letounů nové generace a měly zásadní dopad na celé lidstvo. Odhalení pravdy hrdiny zatáhne do spletitého boje, v němž několik protichůdných sil bojuje o nadvládu nad mimozemskými technologiemi.

Román by měl vycházet ze skutečných událostí a čerpat z informací od bývalých vysoce postavených úředníků z amerického ministerstva obrany, rozvědky, armády a technologických institucí. Knižní série už má několik knih - Sekret Machines: Chasing Shadows a Sekret Machines: A Fire Within. Televizní sérii vyvíjí studio Legendary, dohled nad projektem dostal Dan Farah (Ready Player One, The Shannara Chronicles).

Foto je ilustrační, Tom DeLonge točí Monsters of California

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest