Americký gigolo: Jon Bernthal je prostitut – pusťte si trailer

Americký gigolo: Jon Bernthal je prostitut – pusťte si trailer | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sexuální průmysl v Los Angeles, nevyslyšená láska a dávná vražda od autora Raye Donovana.

Americký gigolo s Richardem Gerem v roce 1980 vzbudil pozdvižení, když v mainstreamovém filmu postavil muže do role prostituta, tedy někoho, kdo zdůrazňoval skutečnost, že nejen muži touží po fyzické rozkoši. Od té doby už diváci viděli ve filmu nebo v televizi prakticky všechno, pouhé téma mužské prostituce velkou díru do světa neudělá. U seriálového remaku tak tvůrcům nezbývá nic jiného, než prostě natočit dobré charakterní drama, popřípadě napínavý thriller.

Vyhlídky nám trochu kazí skutečnost, že natáčení opustil v půlce práce původní showrunner. Zároveň ale stále máme v hlavní roli Jona Bernthala (Punisher, Živí mrtví, Město patří nám) a nějakou dobu už i první teaser trailer, v němž nový Americký gigolo nepůsobí vůbec špatně.

Hlavním hrdinou je Julian Kaye, muž, který se snaží v současném Los Angeles prorazit v erotickém průmyslu. Před patnácti lety byl obviněn z vraždy a v současné době se pokouší zjistit, kdo jej tehdy falešně obvinil. Stále také usiluje o to, aby se k němu vrátila jeho životní láska Michelle.

Seriál připravoval nejprve David Hollander, showrunner Raye Donovana. Po obviněný z neprofesionálního jednání byl odvolaný a nahradil jej jeho dlouholetý parťák David Bar Katz. Dále hrají Gretchen Mol, Rosie O'Donnell, Lizzie Brocheré a Leland Orser. Seriál vznikl primárně pro stanici Showtime, termín uvedení zatím neznáme.

Podklady a foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest