Surface: Po ztrátě paměti hrdinka vyšetřuje vlastní pokus o sebevraždu

Surface: Po ztrátě paměti hrdinka vyšetřuje vlastní pokus o sebevraždu | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 3 obrázky
Žena z vyšší třídy se údajně pokusila zabít. Ale něco tu nesedí. Pusťte si trailer nového thrilleru.

Nový seriál Surface se chlubí tím, že jej připravili stejní producenti, jako Sedmilhářky nebo Little Fires Everywhere. Opět půjde o tajuplný kriminální thriller s výraznými postavami a silnou ženskou osobností v čele, takže pokud vám podobné seriály v poslední době sedí, možná si můžete začít vyhrazovat čas na nového favorita.

Děj je zasazený do prostředí vyšší třídy v San Franciscu. Hlavní hrdinkou je Sophie, která si po silné ráně do hlavy nic nepamatuje. Má se za to, že k úderu do hlavy došlo při pokusu o sebevraždu. S pomocí manžela a přátel se Sophie snaží znovu poskládat svůj život dohromady, ale začíná vážně pochybovat o tom, zda jí všichni o její údajné minulosti říkají pravdu. Vyprávění nabídne řadu zákrut a zvratů, kde nebude chybět ani milostný trojúhelník. Máme očekávat komplexní sexy thriller, který se pokusí ukázat, jaké by to bylo, kdybyste jednoho dne zapomněli na svá vlastní tajemství. Sophie postupně objevuje sebe samu a celý seriál klade otázku, zda máme předem dané dispozice k tomu, abychom byli takoví, jací jsme, anebo si vlastní identitu vybíráme.

Hlavní roli ztvárnila Gugu Mbatha-Raw (Loki, The Morning Show) a dále hrají Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Stephan James (If Beale Street Could Talk), Ari Graynor (Mrs. America), Marianne Jean-Baptiste (Without a Trace), François Arnaud (I Killed My Mother) a Millie Brady (Pride and Prejudice and Zombies). Autorkou série je Veronica West (Doktorka z Dixie, Chicago Fire, High Fidelity), režíroval Sam Miller (Můžu tě zničit, Luther, Pod černou vlajkou). Mezi producenty figuruje Reese Witherspoon. Apple TV+ uvede první tři epizody 29. srpna, ty další budou následovat s týdenními odstupy.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest