Jak se staví sex room: Netflix přinese sérii o domácích sexuálních hernách

Jak se staví sex room: Netflix přinese sérii o domácích sexuálních hernách | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer představuje novou dokumentární sérii, kde si páry nechají doma stavět speciální místnost výhradně na sex.

Na streamovacích platformách je k vidění celá řada pořadů o domácích renovacích. Někde se předělává kuchyň, jinde se přidá zahradní bazén nebo půdní vestavba. Nu a někteří lidé si doma nechají postavit „sex room“, tedy speciální místnost dedikovanou erotickým hrátkám. Pokud jste viděli snímek Padesát odstínů šedi, tak máte hrubou představu, ačkoliv sexuální potřeby každého člověka (o to spíš páru) jsou odlišné a tím pádem se může výrazně lišit i vybavení nebo celkové pojetí jednotlivých sex roomů.

S tímto fenoménem nás každopádně seznámí nová dokumentární série od Netflixu, Jak se staví sex room (v originále How to Build a Sex Room). Pořadem provází Melanie Rose, která více než 20 let pracuje jako interiérová designérka. Ve své kariéře už navrhovala v domácnostech prakticky všechno, avšak v posledních deseti letech se specializuje na „domácí svatyně, které mají klientům splnit všechny jejich smyslné a erotické potřeby“. Melanie se vždy seznámí se všemi touhami a úchylkami svých klientů, a pak jim navrhne sex room jejich snů. Ať už připomínají rockové doupět nebo luxusní lázně. K plnění pikantních fantazií podle Rose dopomáhá především správné nasvícení a celková atmosféra, aby se páry cítily dobře.

Zveřejněna byla upoutávka, která naznačuje, že nejspíš půjde o ten typ dokumentární série, která se diváky snaží nalákat na provokativní premisu, ale samotný obsah už tak divoký nebude. Trailer ukazuje poměrně běžnou show o interiérovém designu, kde příliš bohatí klienti nevědí co s penězi, a tak investují do nákladných a na první pohled nevkusných renovací. Nicméně kdo ví, třeba zákazníkům Melanie Rose tyhle místnosti opravdu zlepšují život. Pokud vás zaujala myšlenka, že by pro sexuální vyžití měla být doma vyčleněna speciální místnost, třeba vás How to Build a Sex Room zaujme. Netflix novinku nabídne 8. července.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest