Mandalorian: Teaser pro 3. řadu se dostal na internet

Mandalorian: Teaser pro 3. řadu se dostal na internet | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Pusťte si ukázky z dalších dobrodružství Manda a Baby Yody.

Třetí řada Star Wars seriálu The Mandalorian dorazí na Disney+ v únoru 2023. Natáčelo se od loňského října do letošního března, tvůrci tak měli k dispozici dostatek záběrů pro to, aby mohli připravit první teaser. Ten bohužel nebyl k dispozici širší veřejnosti, ale promítal se v uzavřeném prostředí na fanouškovské akci Star Wars Celebration letos v květnu.

Nebo přesněji řečeno, během dvou různých panelů byly k vidění dvě různé ukázky a alespoň části z nich nedávno unikly na internet. Níže si některé kousky můžete přehrát, nicméně jak to v podobných úniků bývá, dříve či později je studio nechá odstranit, takže nelze vyloučit, že až se k článku dostanete, ukázky už nebudou k dispozici. Oficiální zveřejnění prvních trailerů můžeme vzhledem k termínu premiéry očekávat někdy na podzim, potenciálně už v září, v souvislosti s velkou Disneyho promo akcí D23, která běží od 9. do 11. 9.

Z jednoho videa se dostal na internet delší kousek. V něm vidíme primárně akční momenty bez dialogů. V akci je samotný Din Djarin (Pedro Pascal), ale i další Mandaloriani. Sledujeme přestřelky, ruční souboje, ale i vesmírné bitvy. Druhá ukázka, z níž se bohužel online dostaly jen úryvky, byla daleko víc zaměřená na dialogy.

Z popisu diváků, kteří byli osobně na Star Wars Celebration víme, že „Brnířka“ Mandovi znovu říká to, co zaznělo už v minisérii The Book of Boba Fett, tedy že náš hrdina už není jedním z Mandalorianů, poté co si dobrovolně sundal helmu. Po zničení planety Mandalor navíc momentálně zdánlivě neexistuje cesta, jak se z prohřešku vykoupit.

Mando se ale o cestu na Mandalor stejně pokusí. V ukázce to říká před Bo-Katan (Katee Sackhoff), která se vrací ve třetí řadě v důležité roli. V ukázce sedí na trůnu a říká Mandovi, že jeho kult zlomil nad Mandalorem hůl dávno předtím, než došlo k velké čistce. Krom Bo-Katan v ukázce vystupují také Carl Weathers jako Greef Karga, Amy Sedaris jako Peli Motto, Paul Sun-Hyung Lee jako kapitán Carson Teva a Omid Abtahi jako doktor Pershing.

Hlavním scenáristou třetí řady byl opět Jon Favreau, mezi producenty tentokrát přibyl také Rick Famuiwa, jeden z režisérů série. A mezi režiséry opět nechybí Bryce Dallas Howard a Carl Weathers.

 

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest