Černé zrcadlo: Šestá řada varovné sci-fi nabrala zajímavé obsazení

Černé zrcadlo: Šestá řada varovné sci-fi nabrala zajímavé obsazení | Fandíme seriálům
Netflix
Posily z Perníkového táty, Deadpoola nebo Top Gunu: Mavericka míří do světa techno-pesimistických nočních můr.

V květnu jsme vás informovali o tom, že se chystá 6. řada antologického seriálu Černé zrcadlo. Tehdy se uvádělo, že pro příští sérii vzniknou tři epizody v délce celovečerních filmů. Poslední zpráva serveru Variety hovoří o tom, že by epizod nakonec mělo být více, každopádně momentálně známe ústřední obsazení pro první tři chystané epizody. Ve sci-fi antologii nově vystoupí:

Zazie Beetz, známá ze seriálu Atlanta nebo z Deadpoola 2. Dále Paapa Essiedu z Gangs of London nebo The Lazarus Project. Dále je tu Josh Hartnett z Pearl Harboru či Penny Dreadful. Pak je tu Aaron Paul z Perníkového táty a Westworldu. Kate Mara z Domku z karet nebo Fantastické čtyřky. Danny Ramirez z The Falcona a Winter Soldiera nebo Top Gunu 2. Clara Rugaard je známá hlavně ze seriálu The Rising, Auden Thornton z Tohle jsme my a Anjana Vasan například z Na mušce anebo už se objevila v Black Mirror.

Dle dostupných informací natáčení nové řady už běží. Hlavním autorem seriálu je stále Charlie Brooker a spolu s ním sérii připravuje Annabel Jones. Černé zrcadlo (Black Mirror) je oblíbená sci-fi antologie, kde každá epizoda představí něco, před čím bychom se měli mít na pozoru. Buď sledujeme, jak se cosi vymyká v naší civilizaci kontrole, nebo už se to vymklo. Jednou je tématem virtuální realita, jindy posmrtný život, pak zase společnost, v níž lidé dostávají sociální hodnocení za úplně každý provedený úkon. Každá epizoda má asi hodinku, a pokud vás náhodou některý příběh nezaujme, brzy se dočkáte dalšího, který má úplně jiné téma, prostředí i postavy. Série se nepravidelně vrací na obrazovky už od roku 2011.

Foto je ilustrační, Black Mirror

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest