Lovci pokladů: První upoutávky z nového dobrodružného seriálu

Lovci pokladů: První upoutávky z nového dobrodružného seriálu | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit další 3 obrázky
Populární série se vrací, dokonce i s několika postavami z původních filmů.

Jednou z divácky zajímavých prezentací Comic-Conu bylo představení seriálu National Treasure: Edge Of History. Ten navazuje na oblíbené filmy Lovci pokladů s Nicolasem Cagem. Sám hlavní hrdina se sice nevrátil, protože byl příliš vytížený, ale tvůrci doufají, že se ho podaří získat alespoň po nějakou případnou budoucí řadu. Z filmů v seriálu vystupují alespoň Justin Bartha jako Riley Poole a Harvey Keitel jako Peter Sandusky.

 

Na Comic-Conu jsme se dozvěděli, že série je koncipovaná jako desetihodinový film. A dočkali jsme se také první ochutnávky. Krom plakátu byl zveřejněný kratičký teaser s hlavní hrdinkou (Lisette Alexis jako Jess Morales) a následně také krátký film o filmu, kde se můžeme podívat do zákulisí a uvidíte pár okamžiků ze seriálu. Za sebe bohužel prozatím musím říct, že na mě seriálová novinka působí až příliš krotce (taková ta nemastná televizní Disney zábava pro celou rodinu, co naprosto nikoho neurazí) a také dost levně, takže jakýkoliv dobrodružný feel je ten tam. Jak se ukázky pozdávají vám?

Hlavní hrdinkou série je Jess Morales, která jež se vydá hledat ztracený poklad a pravdu o svých rodičích. Hrdinka je geniální, dokáže si poradit za každé situace a neustále hledá nějaké záhady, luští hádanky a šťourá se ve vlastní složité historii. Série slibuje pokládat otázky ohledně komunity, vlastní identity, vlastenectví a historického autorství. Záda hrdince kryjí její přátelé, proti nim stojí miliardářka Billie, jež obchoduje s uměním na černém trhu a prahne po stejném pokladu jako Jess. Ústřední obsazení uzavírá agentka FBI Ross, která si začíná uvědomovat, že za vším tím hledáním pokladů se ukrývá daleko větší spiknutí.

V hlavních rolích hrají Lisette Alexis, Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Harvey Keitel, Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriano a Jordan Rodrigues. Pilotní epizodu napsali Marianne a Cormac Wibberleyovi, kteří jsou zodpovědní také za oba celovečerní filmy. Režíruje Mira Nair, producenty jsou krom Wibberleyových také Jerry Bruckheimer a Jon Turteltaub. Seriál již brzy uvede Disney+.

Podklady a foto: Disney, San Diego Comic-Con

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest