Živí mrtví: Příběh Ricka a Michone nedopoví filmy, ale nová minisérie

Živí mrtví: Příběh Ricka a Michone nedopoví filmy, ale nová minisérie | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 1 obrázek
Andrew Lincoln a Danai Gurira se po letech vrací, aby dopověděli svůj nemrtvý příběh.

Po dobu devíti sérií byl Rick Grimes (Andrew Lincoln) hlavní postavu seriálu Živí mrtví (The Walking Dead). Rick přežil svoji zdánlivou smrt a prakticky od Lincolnova odchodu se mluví o tom, že se vrátí, aby byl jeho příběh dopovězený. Dlouhodobě jsme slýchali o tom, že Rickův příběh zakončí tři celovečerní filmy. Od té doby se ale buď na plánech podepsal úpadek popularity celé značky anebo došlo k nějaké jiné změně. Každopádně bylo rozhodnuto, že filmy nevzniknou a namísto nich se Rick vrátí v šestidílné minisérii.

Bylo to potvrzeno na aktuálně probíhajícím Comic-Conu v San Diegu, kde Lincoln vystoupil na panelu, jenž byl Živým mrtvým věnovaný. Společně s ním vystoupila také Danai Gurira, představitelka Michone. Ta se taktéž vrací v jedné z hlavních rolí. Postava Michone v původním seriálu vystupovala do 10. řady, během které se vydává Ricka hledat, když se dozvídá, že by mohl být naživu.

Spin-off slibuje přinést epický milostný příběh dvou lidí, kteří se změnili ve změněném světě. Od sebe je dělila nezastavitelná síla. Vzdálenost. Duchové jejich vlastní minulostí. Rick a Michone jsou vhozeni do nového světa postaveného na válce proti mrtvým a posléze také válce proti živým. Dokážou najít jeden druhého a sebe samé v situaci, jakou dosud nikdy nezažili? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu? Anebo záhy zjisti, že jsou také vlastně jen živí mrtví?

Jak Grimes, tak Gurira budou patřit mezi producenty série. Showrunnerem bude sám Scott M. Gimple, hlavní šéf celého světa živých mrtvých, který byl spolu se značkou zhruba od doku 2011 a od čtvrté do osmé řady byl showrunnerem hlavního seriálu. Minisérii uvidíme v příštím roce. Dole v galerii je první plakát.

Titulní foto je ilustrační, Andrew Lincoln v původním seriálu Živí mrtví

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest