Simpsonovi letos uvedou poprvé rovnou dva speciální čarodějnické díly

Simpsonovi letos uvedou poprvé rovnou dva speciální čarodějnické díly | Fandíme seriálům
20th Century Television
Žlutá rodinka na Comic-Conu představila svou příští sérii i ambiciózní plány pro Disney+.

Mezi mnoha dalšími seriály vystoupily na letošním Comic-Conu v americkém San Diegu také Simpsonovi. Ti už nejsou možná tak žhaví, jako před lety, ale je jasné, že kdyby o ně stále nebyl zájem, těžko by se připravovali už na 34. řadu!

Ta startuje 25. září společně s epizodou, kde se Homer zaplete s konspirátory. Autoři nicméně během panelu největší pozornost věnovali chystaným speciálním čarodějnickým dílům. Ano, slyšíte správně, letos vůbec poprvé vzniknou rovnou dva. A pozor, to nejsou všechny změn. První z dílů bude tradičně rozdělený na segmenty. Jeden z nich bude inspirovaný animé seriálem Death Note - Zápisník smrti a bude celý kompletně vyrobený v animé stylu. Zbylé dva segmenty jsou zatím tajné, ale jeden z nich prý poruší dlouholeté zavedené simpsonovské pravidlo. Druhá čarodějnická epizoda je celá věnovaná parodii hororu To od Stephena Kinga. Šáša Krusty bude mít možnost se vyřádit.

Šáša Krusty bude patřit mezi hlavní postavy také v epizodě, která se zaměří na odpolední talk shows ve stylu Ellen. Krusty pozná, že vystupovat mile je daleko těžší, než se stále tvářit naštvaně. A jedna epizoda bude inspirovaná filmem Bratři z donucení a Homer v ní bude s hostující herečkou Melissou McCarthy soupeřit o pozornost dědy Simpsona.

Pro fanoušky, kteří stále vyhlížejí další celovečerní film, měl Comic-Con smutnou zprávu. Celovečerák teď pro tvůrce vůbec není na pořadu dne. Připravit takový scénář, který by ospravedlnil dlouhou stopáž a přilákal lidi do kina je velká fuška, do které se tvůrcům momentálně moc nechce. Raději se chtějí soustředit na to, aby co nejlépe zpracovali jednotlivé epizody seriálu. Zároveň se tvůrci nebrání představě, že by vyráběli větší množství speciálního obsahu pro streamovací platformu Disney+. Už v tuhle chvíli pro ni dělají krátké filmy, přičemž ten nejbližší se zaměří na Disneyho princezny. Do budoucna však prý není vyloučeno, že vzniknou filmy či minisérie zaměřené na vedlejší postavy. Vzniklo by tak celé simpsonovské streamovací univerzum. Ale zatím je tahle myšlenka čistě na úrovni teorie.

Foto je ilustrační, Simpsonovi

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest