Andor: Trailer odhaluje povstalecký Star Wars seriál

Andor: Trailer odhaluje povstalecký Star Wars seriál | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tenhle výlet do předaleké Galaxie na první pohled nebude určen nejmenším divákům. Politika a trauma budou hrát prim.

První trailer pro Star Wars sérii Andor byl uvedený letos v květnu během Star Wars Celebration, velkého setkání fanoušků Hvězdných válek. Teď je tu nová upoutávka, jež nás zase o něco blíže seznamuje s tím, jak vznikaly mezi Epizodami III a IV zárodky odboje proti tyranskému Impériu.

Nově zveřejněný trailer nás nechává nasát atmosféru doby, naznačuje politické hry, do nichž společně s postavami vstoupíme a také poodhaluje, jaká tvrdá osobní rozhodnutí a oběti čekají na jednotlivé protagonisty, tváří v tvář povýšeným zástupcům Impéria. Přinejmenším v upoutávce to vypadá, že oproti předchozím Star Wars seriálům se podstatně více natáčelo v exteriérech a v kulisách, nikoliv pouze ve „virtuálním“ prostředí technologie Volume. Na první pohled to vypadá, že se sázka na uvěřitelnost vyplatila. Zároveň se zdá, že Andor nebude tolik spoléhat na známé a populární elementy předaleké Galaxie a primárně se bude soustředit na vyprávění vlastního, politického, poměrně temného příběhu. Zatím to zní lákavě, tak snad se tvůrcům příslib povede naplnit.

Nově bylo ohlášeno, že premiéra seriálu proběhne 21. září, kdy se budou na Disney+ vysílat rovnou tři epizody. Dole v galerii si prohlédněte nový plakát a fotky.

Andor je seriálový prequel pro Rogue One: Star Wars Story, kde se jako hlavní hrdina vrací povstalecký špion Cassian Andor (Diego Luna). Seriál se má odehrávat pět let před Rogue One, kdy se povstalecké hnutí teprve formovalo. Genevieve O'Reilly se vrací jako Mon Mothma, Forest Whitaker jako Saw Gerrera. Nově je doplňují Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller nebo Robert Emms. Showrunnery seriálu jsou Tony Gilroy (jeden ze scenáristů Rogue One) a Stephen Schiff. Hlavním režisérem je Toby Haynes. Premiéra na Disney+ je stanovena na 21. září..

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest