Wednesday: Addamsovi pohledem Tima Burtona ukázali trailer

Wednesday: Addamsovi pohledem Tima Burtona ukázali trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Znepokojivá mladá dáma co ráda bodá už brzy dorazí na Netflix. I se svou divnou rodinkou.

Netflix pořád ještě neodhalil, kdy přesně uvede nový seriál Wednesday, avšak čerstvě zveřejnil upoutávku, tudíž se termín blíží. Samotný trailer se povedl. Nedočkáme se zřejmě ničeho převratného, ale seriál v ukázce docela hezky vypadá a má takovou tu správnou porci rošťáckého černého smyslu pro humor. Wednesday je vykreslená jako outsiderka s morbidními choutkami, která neváhá partu mačo blbečků ztrestat piraněmi a názory druhých jsou jí celkem buřt. Vypadá to, že Tim Burton má po letech v ruce látku, která naprosto přesně sedí jeho vkusu, Jenna Ortega v hlavní roli působí sympaticky a zbytek rodinky Addamsových i strašidelná škola Nevermore dělají hezké křoví. Takže sem s tím!

V chystaném seriálu Wednesday nastoupí na akademii Nevermore, prestižní internátní školu určenou pro žáky s předpoklady pro nadpřirozené schopnosti. Na škole se Wednesday pokouší zkrotit svoje telepatické schopnosti, zvládnout komplikované vztahy s ostatními studenty a vyřešit monstrózní sérii vražd, jež sužuje nedaleké městečko Jericho a rozklíčovat nadpřirozené tajemství, do něhož se před 25 lety zapletli její rodiče.

Režíruje Tim Burton, hlavními scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. V hlavních rolích Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci nebo Gwendoline Christie. Seriál vzniká pro Netflix.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest