Schwarzeneggerův seriál pro Netflix nabral další obsazení

Schwarzeneggerův seriál pro Netflix nabral další obsazení | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Zkušený komediální herec míří mezi obchodníky se zbraněmi.

Arnold Schwarzenegger se ve filmech v poslední době moc neukazuje, ale chystá seriálovou novinku pro Netflix. Název zatím neznáme, ačkoliv se projektu přezdívá Fubar. Půjde o špionážní komedii, která zápletkou připomíná Pravdivé lži. Nedávno jsme se dozvěděli, kdo bude seriál režírovat, následně přišla další castingová zpráva.

Obsazení rozšiřuje Adam Pally, nejlépe známý z komediálního seriálu Happy Endings (Šťastní až do smrti). V Arnoldově seriálu zahraje postavu jménem Velký Dán, prostředníka z černého trhu se zbraněmi, který díky svému šarmu dokáže manipulovat všechny kolem a vždycky získat to, co chce. Po nevydařeném kšeftu si odpykává trest v Tureckém vězení, odkud mu pomůže uprchnout tým agentů CIA, aby je na oplátku spojil s Borem (Gabriel Luna), zločincem, který chce postavit jadernou zbraň.

Do dalších dvou vedlejších rolí byli obsazeni Dustin Milligan (Schitts Creek) a Tom Arnold (Zákon gangu). Ve starším článku se můžete seznámit se všemi hlavními postavami.

Ve starším článku najdete podrobnosti o postavách zatím bezejmenného seriálu, jemuž se pracovně přezdívá Fubar. Seriál pojednává o otci a dceři, kteří o sobě vzájemně dozvědí, že celé roky pracovali jako tajní agenti CIA. Pochopí, že jejich vzájemný vztah je jedna velká lež a vlastně se vůbec neznají. Jsou nucení spolupracovat na další operaci, a tak se ve světě mezinárodní špionáže postupně vyvíjí jejich vzájemná rodinná dynamika. Schwarzeneggerova otcovská postava se jmenuje Luke, do role jeho dcery Emmy už před časem byla obsazena Monica Barbaro. Showrunnerem je Nick Santora, hlavním režisérem Phil Abraham.

Titulní foto je ilustrační, Schwarzenegger ve filmu Pravdivé lži

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest