Nedokonalí: X-Meni od Netflixu ukázali před premiérou závěrečný trailer

Nedokonalí: X-Meni od Netflixu ukázali před premiérou závěrečný trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Už ve čtvrtek si příznivci nadpřirozených schopností mohou dopřát první řadu nového seriálu.

Netflix ve čtvrtek 8. září nabídne divákům nový seriál Nedotknutelní (The Imperfects). Láká na něj nově zveřejněný trailer, který opět seriál prezentuje jako určitou alternativu k X-Menům. Sledujeme mladé hrdiny, kteří nedobrovolně dostali do vínku nadlidské schopnosti. S těmi se snaží nějak popasovat, využít je k něčemu užitečnému a ještě musí vydržet odsudky „normálních“ lidí.

Nový trailer je takový rozpačitý, kdy na jednu stranu je vidět nižší rozpočet, snaha být za každou cenu „cool a zavděčit se teenagerům. Nicméně minimálně ústřední tři protagonisté působí celkem sympaticky a jejich vzdoru vůči nenávisti a strůjci jejich utrpení nejde než fandit. Jestli seriálová novinka bude stát za víc než jen za ochutnání první epizody, se dozvíme už ve čtvrtek.

Dole v galerii najdete nejnovější plakáty.

Sci-fi série The Imperfects (Nedokonalí) pojednává o skupině mladých lidí, které experimentální genová terapie promění v monstra. Hrdinové spojí síly, rozhodnou se najít vědce, který je za jejich stav zodpovědný a donutit jej, aby je opět proměnil zpátky v normální lidi. Morgan Taylor Campbell hraje Tildu Weber. Zpěvačka punkové kapely si říká Banshee a po genetickém experimentu má nadlidský sluch a hlas s ničivou silou. Rhianna Jagpal hraje Abbi Singh, ambiciózní genetičku, jež začne vyzařovat silné feromony, díky kterým může ovládat všechny kolem sebe. Říká se jí Succubus. Iñaki Godoy hraje Juana Ruize, začínajícího komiksového výtvarníka, který po proměně v Chupacabru začne své zvláštní fantazie prožívat na vlastní kůži.

Rhys Nicholson hraje doktora Alexe Sarkova. Ten vyrůstal jako zázračné dítě a nedovolí, aby kdokoliv překazil jeho plány na přepsání lidského genomu a posunutí lidstva do další fáze evoluce. Italia Ricci hraje doktorku Sydney Burke, bývalou Sarkovovu spolupracovnici, která se snaží napravit svoje profesionální a etické chyby. Kyra Zagorsky hraje Isabelu Finch. Ta je posedlá pomstou a pokud se k Sarkovovi dostane jako první, ústřední trojka už nikdy nebude mít možnost zvrátit svou děsivou proměnu. A Celina Martin hraje Hannah Moore. Ta byla také součástí experimentu a nemůže se rozhodnout, zda se přiklonit k Isabele anebo k ústřední trojce. Seriál napsali Dennis Heaton a Shelley Eriksen.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest